Poll: Ποια ομάδα εκ των ΑΕΛ, ΟΦΗ και Παναιτωλικού προτιμάτε για αντίπαλο του ΑΟΞ στα μπαράζ ανόδου;

Η διαδικτυακή σφυγμομέτρηση του ThrakiSportS έδειξε ότι περίπου επτά στους δέκα αναγνώστες της ιστοσελίδας εκτιμούν ότι η Ξάνθη ΔΕΝ θα προλάβει να καλύψει την διαφορά των 8 βαθμών από τον Ιωνικό για πετύχει την απευθείας άνοδο στην SL1.

Αν δεν συμβεί αυτό, τότε ο μόνος τρόπος για την άνοδο περνά από τα μπαράζ, κάτι που μπορεί να συμβεί εφόσον η Ξάνθη καταλάβει την 2η θέση. Η απόστασή της από αυτήν είναι αυτήν την στιγμή μόλις 3 βαθμοί, δηλαδή αρκεί η νίκη του ΑΟΞ στο μεταξύ τους παιχνίδι, εφόσον υποθέσουμε ότι στα υπολοιπα οι δυο ομάδες θα φέρουν τα ίδια αποτελέσματα.

Εφόσον ο ΑΟΞ τερματίσει 2ος θα κληθεί να παίξει διπλό αγώνα μπαράζ για την επάνοδο στην Super League 1 με τον προτελευταίο στα πλέι άουτ αυτού του πρωταθλήματος (ο τελευταίος θα πέσει απευθείας). Με βάση την διαμορφωθείσα βαθμολογία και ενώ απομένουν πέντε αγωνιστικές για το τέλος, η μάχη για την αποφυγή της τελευταίας αλλά και της προτελευταίας θέσης γίνεται μεταξύ τριών ομάδων.

Αυτήν την στιγμή στην τελευταία θέση είναι η ΑΕΛ και αν ολοκληρωνόταν σήμερα το πρωτάθλημα θα υποβιβαζόταν. Στην προτελευταία είναι ο Παναιτωλικός και αν ολοκληρωνόταν σήμερα το πρωτάθλημα θα έπαιζε στα μπαράζ με τον 2ο της SL2. Τρίτος από το τέλος είναι ο ΟΦΗ αλλά σαφέστατα κινδυνεύει.

Στους 27 βαθμούς, έξι μακριά από την προτελευταία θέση είναι ο ΠΑΣ Λαμία, που δύσκολα θα κινδυνεύσει. Συνεπώς το ερώτημα είναι ποιον από τους τρεις πιο πιθανούς υποψηφίους (ΑΕΛ, ΟΦΗ και Παναιτωλικό) θα προτιμούσαν οι φίλοι του ΑΟΞ να αντιμετωπίσει η ομάδα τους στα μπαράζ, υπό την προϋπόθεση ότι η Ξάνθη θα τερματίσει έστω 2η στην SL2.

Προσοχή. Το ερώτημα δεν έχει να κάνει με τον ποια ομάδα εκτιμάτε ότι θα βρεθεί στα μπαράζ αλλά ποια προτιμάτε. Αν δηλαδή υπάρχει κάποια προτίμηση. Αν δεν υπάρχει, καλύτερα μην ψηφίσετε ώστε να εκφραστεί η γνώμη εκείνων που έχουν κάποια προτίμηση υπέρ μιας εκ των τριών υποψηφίων αντιπάλων της Ξάνθης στο μπαράζ ανόδου….

[Total_Soft_Poll id=”25″]