Δύο στους τρεις πιστεύουν ότι ΔΕΝ προλαβαίνει η Ξάνθη να καλύψει τη διαφορά από την κορυφή

Περίπου δύο στους τρεις αναγνώστες του ThrakiSportS, από όσους συμμετείχαν στην σχετική «δημοσκόπηση», εκτιμούν ότι ο ΑΟΞ δεν προλαβαίνει πλέον να καλύψει την διαφορά των 8 βαθμών από τον πρωτοπόρο Ιωνικό και να κατακτήσει την 1η θέση.

Οπως έχει γράψει εκτενώς το ThrakiSportS, για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της SL2 απομένουν τρεις αγωνιστικές για την κανονική περίοδο και άλλες πέντε στην συνέχεια για τα πλέι οφ. Συνολικά οκτώ δηλαδή.

Με αυτό το δεδομένο των εναπομεινασών οκτώ αγωνιστικών το ThrakiSportS ρώτησε τους αναγνώστες του αν εκτιμούν οτι προλαβαίνει η Ξάνθη να καλύψει διαφορά 8 βαθμών και να αναδειχθεί εκείνη 1η στην βαθμολογία ώστε να εξασφαλίσει την απευθείας άνοδο στην Super League 1.

Στην ψηφοφορία συμμετείχαν πάνω από 400 φίλοι του ThrakiSportS και από αυτούς περίπου δύο στους τρεις υποστηρίζουν ότι ΔΕΝ προλαβαίνει ο ΑΟΞ να αναδειχθεί πρώτος ενώ τρεις στους δέκα εκτιμούν ότι η ομάδα της Ξάνθης μπορεί να τερματίσει στην 1η θέση και να πάρει την απευθείας άνοδο χωρίς να μπλέξει με μπαράζ.

[Total_Soft_Poll id=”24″]