No2 της Ομοσπονδίας Μπάντμιντον η Βίκυ Κοϊνάκη! Ανέλαβε γενική γραμματέας στη διοίκηση Κάπου η Εβρίτισσα

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Φιλάθλων Σωματείων Αντιπτέρισης, όπως προέκυψε μετά τις πρόσφατες αρχαιρεσίες.

Ο νικητής των εκλογών Γιάννης Κάπος είναι ο νέος πρόεδρος της ομοσπονδίας ενώ η πρωτεύσασα συμβουλος Βίκυ Κοϊνάκη από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης ανέλαβε την θέση της γενικής γραμματέως, δηλαδή ουσιαστικά θα είναι το Νο2 της Ομοσπονδίας (όλες οι εκτελεστικές αποφάσεις άλλωστε οφείλουν να έχουν υπογραφή προέδρου και γενικού γραμματέα).

Εκπρόσωπος των αθλητών ψηφίστηκε η Ματίνα Σωτηρίου. Αναλυτικά, η σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Ιωάννης Κάπος
Αντιπρόεδρος Α’: Ανδρέας Τέντας
Αντιπρόεδρος Β’: Κορνήλιος Συντρίδης
Αντιπρόεδρος Γ’:  Αθηνά Τριγκώνη
Γεν. Γραμματέας: Βασιλική Κοϊνάκη
Αν. Γενικός Γραμματέας: Θεολόγος Μαυρίδης
Ταμίας: Μαρία Αβραμίδου
Αν. Ταμίας: Γεώργιος Δρούγκας
Μέλος – Έφορος Αγωνιστικού: Νικόλαος Μαγγίτσης
Μέλος – Έφορος Υλικού: Χατζήνα Βικτωρία
Μέλος: Οδυσσέας Μπακούρας
Εκπρόσωπος Αθλητών: Ματίνα Σωτηρίου

Ο Γιάννης Κάπος λίγο μετά την εκλογή του είχε δηλώσει μεταξύ άλλων: «Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι δουλειά! Θα συνεργαστούμε στενά με όλα τα σωματεία-μέλη που επιθυμούν τη συνέχιση του αθλήματος στην Ελλάδα. Στόχος μας είναι να συνεργαστούμε με τον υφυπουργό Αθλητισμού τόσο για τη λύση των προβλημάτων μας, όσο και για την ανάπτυξη του αθλήματος. Παράλληλα θα προσπαθήσουμε να βάλουμε τις βάσεις, ώστε οι Έλληνες αθλητές να ανέβουν επίπεδο και φυσικά να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας με τις διεθνείς ομοσπονδίες».