Ξεκίνησαν οι πρώτες προπονήσεις μπίτς βόλεϊ στις Θρακιώτικες παραλίες

Μπορεί το συνεχόμενο “lockdown” να συνεχίζεται στην χώρα μας παρ΄ όλα αυτά πριν λίγες εβδομάδες δόθηκε η άδεια από την Πολιτεία για την έναρξη των προπονήσεων του μπίτς βόλεϊ.

Με τον καιρό τις τελευταίες ημέρες να είναι ευνοϊκός, αρκετοί αθλητές ξεκίνησαν σιγά – σιγά την προετοιμασία για τον φετινό καλοκαίρι, ελπίζοντας να είναι καλύτερο από το περσινό σε σχέση με τις διοργανώσεις μπίτς βόλεϊ.

Οι Θρακιώτικες παραλίες έχουν ήδη υποδεχθεί τα πρώτα δίδυμα, τα οποία προετοιμάζονται πυρετωδώς, ελπίζοντας με αγωνία τι θα απογίνουν τα φετινά τουρνούα.

Το ThrakiSportS επικοινώνησε με τον Κομοτηναίο αθλητή, Ραφαήλ Μπανιώτη, ο οποίος έχει πετύχει πολλές επιτυχίες μαζί με τον Ξανθιώτη συμπαίκτη του, Γιώργο Τερζόγλου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μπανιώτης ανέφερε, “μπήκαμε σιγά – σιγά στην άμμο, προσπαθώντας να ξεσκουριάσουμε γιατί δεν παίξαμε καθόλου στην σάλα φέτος. Σκοπός μας είναι να φτάσουμε σε ένα καλό επιπέδο φυσικής κατάστασης αρχικά”, συμπληρώνοντας, “με τον Γιώργο Τερζόγλου δεν έχουμε βρεθεί στο γήπεδο ακόμα λόγω της απαγόρευσης μετακινήσεων από Νομό σε Νομό”.

Όσο για το φετινό καλοκαίρι ανέφερε, “αναμένουμε να δούμε τον επόμενο καιρό πόσα τουρνούα και πρωταθλήματα θα πραγματοποιηθούν για να μπορέσουμε να συμμετάσχουμε. Το περσινό καλοκαίρι ήταν αρκετά μεταβατικό σε πολλούς τομείς και ελπίζω το φετινό να είναι πολύ καλύτερο για όλους τους αθλητές.”