Super League: Ντροπιαστικό βράδυ για Aθανασιάδη, Μάνταλο και Σβάρνα- Ισοπεδώθηκαν από τον Ολυμπιακό

O Oλυμπιακός διέσυρε την ΑΕΚ με 1-5 στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League.

Πολύ δύσκολο το βράδυ για τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ και πρώην του Πανθρακιού Γιώργο Αθανασιάδη, που είναι ο τελευταίος που ευθύνεται για την άθλια εικόνα, καθώς και για τον πρώην κεντρικό αμυντικό της Ξάνθης Στράτο Σβάρνα και τον Κομοτηναίο αρχηγό της Ένωσης Πέτρο Μάνταλο.

Τον χωρό τον τερμάτων άνοιξε στο 17′ με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 0-1, αφού η μπάλα κόντραρε στους αμυνόμενους. Ο Μασούρας έξι λεπτά αργότερα υποδέχθηκε την πάσα του Χολέμπας και με ωραίο πλασέ διαμόρφωσε το 0-2.

Ο Ολυμπιακός δεν σταμάτησε εκεί, αφού ο Ελ Αραμπί έκανε το 0-3 στο 35′ μετά το τραγικό λάθος του Λόπες, ενώ ο ίδιος παίκτης που γύριζε αρκετά μέτρα πίσω και πολλές φορές ξεκινούσε τις επιθέσεις, έβγαλε μαγική μπαλιά στον Μασούρα, ο οποίος ευστόχησε στο τετ α τετ, σημειώνοντας το 0-4, που ήταν σκορ ημιχρόνου και έκανε τον μεγαλομέτοχο της ΑΕΚ Δημήτρη Μελισσανίδη να αποχωρήσει από το γήπεδο.

Στο 74΄ο Φορτούνης που είχε περάσει στο ημίχρονο, μετά απο εξαιρετική ενέργεια και πάσα του Χολέμπας, πέτυχε το 0-5, με την ΑΕΚ να μειώνει στο 88′ με κοντινό πλασέ του Ανσαριφάρντ για το τελικό 1-5.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα η ΑΕΚ έμεινε στην 4η θέση με 48 βαθμούς, κάτω από Παναθηναϊκό που έχει 49 και ΠΑΟΚ που έχει 50. Ο Άρης είναι δεύτερος με 54 βαθμούς, ενώ ο Ολυμπιακός περιμένει να αναδειχθεί και μαηματικά πρωταθλητής, έχοντας 73 βαθμούς.