Αποχώρησε τραυματίας ο Σιόβας αλλά η Ουέσκα κατάφερε να πάρει το πολύτιμο τρίποντο

Σπουδαίο «διπλό» πέτυχε η Ουέσκα κερδίζοντας στη Βαλένθια την Λεβάντε με 2-0 στο ματς με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 29ης αγωνιστικής στην Πριμέρα Ντιβισιόν.

Ο πρώην αμυντικός της Ξάνθης, Δημήτρης Σιόβας που ήταν εξαιρετικός αποχώρησε τραυματίας πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο με τη Λεβάντε. Ο αντικατάστατος ως εκείνη τη στιγμή κεντρικός αμυντικός έγινε αναγκαστική αλλαγή. Από το 30′ του αγώνα αισθανόταν το πόδι του βαρύ και είχε έρθει σε επαφή με το ιατρικό επιτελείο της ομάδας του.

Στην ισπανική ομάδα υπάρχει έντονη ανησυχία για την κατάσταση της υγείας του. Το μέγεθος του τραυματισμού του και το διάστημα αποχής του από τα γήπεδα ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό. Τα ρεπορτάζ πάντως από την Ισπανία αναφέρουν ότι ο Δημήτρης Σιόβας θα υποβληθεί σε εξετάσεις το Σάββατο για να φανεί η σοβαρότητα της κατάστασης του.

Η Ουέσκα με τη νίκη-έκπληξη που έκανε βρίσκεται πλέον σε απόσταση αναπνοής από τη ζώνη παραμονής κάνοντας άλμα στη βαθμολογία καθώς έφτασε στους 24 βαθμούς, Τα γκολ του ματς πέτυχε ο Ράφα Μιρ στο 15’ και το 54’.