Μια 11αδα tips για τον αγώνα ΑΟ Ξάνθη – ΑΕ Καραϊσκάκης (14:45, LIVE ThrakiSportS)

Η Ξάνθη θα φιλοξενήσει στο γήπεδο των Πηγαδίων την ΑΕ Καραϊσκάκης στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2.

Για να σας βάλουμε στο κλίμα του σημαντικού αγώνα, παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε 11 ενδιαφέρουσες πτυχές αυτής της σημαντικής αναμέτρησης ώστε να την παρακολουθήσετε απρόσκοπτοι.

1. Η Ξάνθη για επτά παιχνίδια παραμένει αήττητη με το Μπάμπη Τεννέ στο τιμόνι της, δίχως να έχει δεχτεί γκολ στα πέντε τελευταία παιχνίδια. Τελευταίο γκολ που δέχθηκε ήταν από τον πρώην ποδοσφαιριστή της Βαγγέλη Πλατέλλα στο ντέρμπι με τον Ιωνικό.

2. Στην προϊστορία του ενός μόνο παιχνιδιού που έχει πραγματοποιηθεί στην Άρτα ανάμεσα στις δυο ομάδες, ο ΑΟΞ έχει μικρό προβάδισμα. Δείτε στο αφιέρωμα που ετοιμάσαμε με ένα κλικ ΕΔΩ.

3. Η ΑΕ Καραϊσκάκης στα τρία τελευταία παιχνίδια της είχε δύο θετικά αποτελέσματα, με εντυπωσιακότερο τη νίκη στο Ηράκλειο επί του Εργοτέλη, αλλά ήλθε η ήττα από τον Απόλλωνα Λάρισας όπου την φρέναρε και πάλι.

4. Η Ξάνθη βρίσκεται στην 2η θέση στο -4 από την κορυφή και με νίκη παραμένει στις προνομιούχες θέσεις, συνεχίζοντας το εκπληκτικό σερί επιτυχιών που έχουν ως τώρα. Αντίθετα οι Αρτινοί είναι στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα και θα επιδιώξουν να πετύχουν τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη της και να επανέρθουν στα θετικά αποτελέσματα.

5. Η έρευνα του ThrakiSportS ανέδειξε ότι υπάρχει μια 11άδα παικτών που έχουν αγωνιστεί με τον Καραϊσκάκη από διάφορες ομάδες της Θράκης, δείτε τους με ένα κλικ ΕΔΩ. Υπάρχει βέβαια και ένας πρώην ποδοσφαιριστής της Ξάνθης που αγωνίστηκε στην ομάδα της Άρτας, δείτε τον με ένα κλικ ΕΔΩ.

6. Η Ξάνθη τα 2/3 των βαθμών της τους έχει στην αήττητη έδρα των Πηγαδίων έχοντας 6 νίκες και 2 ισοπαλίες. Έχει πετύχει 7 γκολ ενώ έχει δεχθεί μόνο 1. Αντιθέτως η ΑΕ Καραϊσκάκης εκτός έδρας έχει λίγο παραπάνω από το 1/2 των βαθμών της εκτός έδρας έχοντας σε 9 παιχνίδια μια νίκη, 3 ισοπαλίες και 5 ήττες. Πέτυχε 5 γκολ αλλά δέχτηκε 15.

7. Η ομάδα της Άρτας ζήτησε την αλλαγή διαιτητή Κωνσταντίνου Μπούμπα από το παιχνίδι του Σαββάτου στα Πηγάδια. Δείτε για ποιο λόγο με ένα κλικ ΕΔΩ.

8. Τρεις τραυματίες και έναν τιμωρημένο μετράει η Ξάνθη. Επίσης μια σημαντική επιστροφή θα έχει ο Μπάμπης Τεννές για το Σαββατιάτικο παιχνίδι. Δείτε τους 20 εκλεκτούς που επέλεξε στην αποστολή με ένα κλικ ΕΔΩ.

9. Έξι απουσίες έχει η ομάδα της Άρτας αλλά ο Γιάννης Μάγγος επέλεξε 24μελής αποστολή στην οποία συμπεριλαμβάνεται και ο 21χρονος Κομοτηναίος μεσοεπιθετικός που ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Πανθρακικού Κωσνσταντίνος Γαλεάδης με τους οποίους ταξίδεψε στην Ξάνθη με ένα κλικ ΕΔΩ.

10. Το μεγάλο φαβορί σύμφωνα με τους μπουκμέικερς γι’ άλλο ένα παιχνίδι είναι η Ξάνθη. Η Novibet δίνει τον άσσο στο 1.17 ενώ η ισοπαλία παίζεται στο 6.10 και το διπλό των Αρτινών είναι στο 15.00. Αναλυτικά όλες οι αποδόσεις της αγωνιστικής με ένα κλικ ΕΔΩ.

11. Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Μπούμπας (Ηπείρου) με βοηθούς τους Αναστασιάδη (Σερρών) και Κουκούμη (Καβάλας) ενώ 4ος είναι ο Παρχαρίδης (Δράμας). Το παιχνίδι αναμένεται να ξεκινήσει στις 14:45 και θα μεταδοθεί από το ERTSports. Δείτε το πρόγραμμα και όλους τους ορισμούς με ένα κλικ ΕΔΩ.