«Γούρικα» τα Κουφάλια! Μετά τον διεθνή Κυριάκο Παπαδόπουλο έστειλαν στο εξωτερικό και τον Μπουγαΐδη!

Στην Πολωνία μετά από 2 σχεδόν χρόνια επιστρέφει ο πρώην αμυντικός του Πανθρακικού, Μαυρουδής Μπουγαΐδης.

Ο 27χρονος (γεννημένος στις 1/6/1993) ποδοσφαιριστής, συμφώνησε με την Χρόμπι Γκλογκόφ που αγωνίζεται στην Β’ Πολωνίας. Μάλιστα έχει αγωνιστεί 5 παιχνίδια σκοράροντας το τέρμα της νίκης κόντρα στην Γιαστρζέμπιε.

Ο Μπουγαίδης ανήκε την ομάδα της Κομοτηνής από το 2015 έως τις αρχές του 2017 αγωνίζομενος 17 αγώνες (3 κύπελλο) στην Super League και 10 (1 κύπελλο) στην Football League μέχρι την διάλυση της ομάδας και την αποχώρήσή της από το πρωτάθλημα το Φεβρουάριο του 2017.

Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Αγροτικού Αστερα, συνέχισε σε αυτές του Άρη με τον οποίο έγινε επαγγελματίας χωρίς να αγωνιστεί και στα 18 του μεταγράφηκε στην ΑΕΚ. Εκεί αγωνίστηκε μια διετία, όμως στο τέλος της δεύτερης περιόδου, η ΑΕΚ υποβιβάστηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της και ο ίδιος έμεινε αυτόματα ελεύθερος, αφού σκόραρε το γνωστό αυτογκολ στον επεισοδιακό αγώνα με τον Πανθρακικό

Επέστρεψε στον Αρη, πήγε Πολωνία στην Λέχια Γκντανσκ και ακολούθησε ο Πανθρακικός, κάνοντας το 3/3 σε σερί υποβιβασμούς, στην Ελλάδα. Ακολούθησε η Σουηδία και η ΓΚΑΙΣ, ο Κισσαμικός, η Πολωνική Ποντμπεσκίτζιε και ο ΠΑΟ Κουφαλίων.

Θυμίζουμε στα Κουφαλια φέτος ξεκινησε προπονήσεις και ο ελεύθερος Κυριακος Παπαδόπουλος συνεχίζοντας κατόπιν στην Κροατία και στην Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, επιστρεφοντας προ ημέρων στην Εθνική Ελλάδας. Γούρι φαίνεται πως έφεραν τα Κουφάλια στους δυο έμπειρους αμυντικούς.