Γ’ Εθνική: Κοντά σε συμφωνία με πρώην παίκτη του Πανθρακικού ο Ηρακλής

Σε ακόμη μία μεταγραφική προσθηκή προχωρά όπως όλα δείχνουν ο Ηρακλής, που ενισχυούν το ρόστερ τους ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η Metrosport, ο Γηραιός είναι πολύ κοντά στο να προσθέσει στο ενεργητικό του τον γνώριμο και στους θρακιώτες φιλάθλους 33χρονο αμυντικό Ανέστη Αργυρίου.

Ο Ημαθιώτης δεξιός μπακ ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Βέροιας και το 2007 εντάχθηκε στον Πανθρακικό, με τον οποίο έκανε συνολικά 38 συμμετοχές. Με τις εμφανίσεις του στην ομάδα της Κομοτηνής κέρδισε τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2010 “πακέτο” με τον Ματεντζίδη, και σε δύο χρόνια είχε 13 συμμετοχές χωρίς, ωστόσο, να καταφέρει να καθιερωθεί.

Ακολούθησε μια διετία στην ιστορική Ρέιντζερς τα χρόνια της «ταλαιπωρίας» της στις χαμηλές κατηγορίες της Σκωτίας, βρεθηκε στην Πολωνική Ζαζίσβα· ενώ ακολούθησαν ο Εθνικός Άχνας, ο Αγροτικός Αστέρας, η Νάουσα και η Χαριέσσα στα τοπικά της Ημαθίας. Τελευταίος σταθμός στην καριέρα του ήταν ο Αλμωπός Αριδαίας.

Τις τελευταίες μέρες επικρατεί ένας μεταγραφικός «οργασμός» στους «κυανόλευκους» καθώς έχουν ήδη αποκτήσει τον Δημήτρη Μεληκιώτη· διαφαινόμενη φαίνεται η συμφωνία με τον πολύ έμπειρο Ροτζέριο Μάρτινς, ενώ εξετάζουν κι άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών θέλοντας να παρουσιαστούν πανέτοιμοι στην επανέναρξη και να πετύχουν τον στόχο της ανόδου από τον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, στον οποίο μετέχουν και οι 6 (πλέον, μετά την αποχώρηση της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου) θρακικές ομάδες.