Γ’ Εθνική: Παρελθόν από την Αλεξανδρούπολη ο Καρτσαμπάς

Αν και επέστρεψε μετά από σχεδόν μια δεκαετία στην Θράκη, 9 για την ακρίβεια, ο πρώην αμυντικός του Πανθρακικού Χρήστος Καρτσαμπάς αποχώρησε από την ομάδα της Αλεξανδρούπολης και δεν θα την ενισχύσει στην συνέχεια του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Ο πανύψηλος στόπερ επέστρεψε στην Κομοτηνή να ολοκληρώσει τις σπουδές του, ωστόσο το κλείσιμο των σχολών του ΔΠΘ και η παρακολούθηση διαδικτυακά των μαθημάτων έφερε την επιστροφή του στόπερ της Αλεξανδρούπολης στην Κατερίνη, όπου πιθανότατα θα συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Φέτος αγωνίστηκε σε 2 αγώνες το ένα σαν βασικός (101 λεπτά) χωρίς ωστόσο να μπορέσει να καθιερωθεί στην ομάδα του Ουσταμπασίδη.

Ο 31χρονος (γεννημένος στις 6 Ιανουαρίου του 1990 ύψους 1,92 στόπερ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με τα χρώματα του Πανθρακικού, του Βατανιακού, του Πανιωνίου (Super League), του Πιερικού (τρεις φορές), του ΑΟ Χανίων, της Σπάρτης, της Νίκης Βόλου και φέτος στην αρχή της σεζόν και της Τρίγλιας στην Football League. Έχει αγωνιστεί και μια φορά ως αλλαγή για ένα πεντάλεπτο στο νικηφόρο αγώνα του Πανιωνίου με τον Λεβαδειακό στην Super League.