Volley League: Με Κασαμπαλή – Κοντοστάθη το διπλό με ανατροπή της Κηφισιάς στην Βέροια

Μια μάχη για τα κάτω στρώματα της βαθμολογίας διεξήχθη στην Βέροια, ανάμεσα σε Φίλιππο Βέροιας και Κηφισιά, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν δύο σημαντικούς πόντους ενόψει των αγώνων κατάταξης για τις θέσεις 5-8.

ο Φίλιππος Βέροιας έκανε πραγματικά δύο εξαιρετικά πρώτα σετ με αποτέλεσμα να προηγηθεί αρχικά με 1-0 και 25-17 και έπειτα 2-0 με 25-19, δημιουργώντας προβληματισμό στην Κηφισιά.

Η ομάδα των Δυτικών Προαστίων της Αθήνας βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να αντιδράσει και να οδηγήσει την αναμέτρηση στο 5ο σετ. Αρχικά έκανε το 2-1 με 22-25 και το 2-2 με 20-25 .

Στο 5ο σετ η Κηφισιά έθεσε τους δικούς της όρους, παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα από την αρχή του σετ και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κάνει το 2-3 με 12-15 και να πάρει δύο πολύτιμους βαθμούς και την νίκη με ανατροπή.

Πλέον ο Φίλιππος Βέροιας θα μπει στους αγώνες κατάταξης στην προτελευταία θέση με 11 βαθμούς ενώ η Κηφισιά με 18 βαθμούς.

Για την Κηφισιά αγωνίστηκαν βασικοί οι Αλεξανδρουπολίτες, Κασαμπαλής και Κοντοστάθης, με τον πρώτο να έχει 6 πόντους με 4/5 επιθέσεις και 2 μπλοκ ενώ ο δεύτερος είχε 50% υποδοχή με 43% άριστες και αρκετές άμυνες.