Η ιστορία του ΟΦΚΑ Οδυσσέας που κατεβάζει ως υποψήφιο στις εκλογές του ΣΕΓΑΣ τον Ξανθιώτη Γιώργο Συμεωνίδη

Μια ακριβώς εβδομάδα πριν την διεξαγωγή των εκλογών στον ΣΕΓΑΣ, την αρχαιότερη αθλητική ομοσπονδία της χώρας και μια απο τις μεγαλύτερες, φουντώνει το παρασκήνιο και οι συζητήσεις.

Ανάμεσα στους υποψηφίους για το ΔΣ της Ομοσπονδίας, όπως έχει γράψει το ThrakiSportS, είναι και ο Ξανθιώτης Γιώργος Συμεωνίδης, προτεινόμενος από τον ΟΦΚΑ Οδυσσέας.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

«Ο ΟΦΚΑ Οδυσσέας ιδρύθηκε στον Άγιο Δημήτριο σαν σύλλογος κλασσικού αθλητισμού το 1989. Για τριάντα και πλέον χρόνια, προσφέρει την δυνατότητα για άθληση στους νέους και στις νέες στα νότια προάστια με έμπειρους προπονητές – πτυχιούχους Φυσικής Αγωγής. Το σωματείο, από την πρώτη μέρα της ίδρυσής του μέχρι και σήμερα, βρίσκεται στις ανώτερες θέσεις της ετήσιας αξιολόγησης αθλητικών συλλόγων στίβου, καταλαμβάνοντας από την τέταρτη μέχρι και την εικοστή θέση, ανάμεσα σε 340-350 αξιολογήσιμα σωματεία. Οι αθλητές μας έχουν κατακτήσει πολυάριθμα μετάλλια σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα και μετέχουν στην Εθνική Ομάδα Στίβου με πολλά ρεκόρ και διακρίσεις σε Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες», λέει ο Γιώργος Συμεωνίδης.

Προσθέτει, μιλώντας στο ThrakiSportS: «Τον τελευταίο χρόνο έχω την τιμή να είμαι μέλος του σωματείου, το οποίο με πρόεδρο τον κ. Γ. Καρδαρά συνεχίζει την τεράστια προσπάθεια στον χώρο του ερασιτεχνικού αθλητισμού, παρά τις αντίξοες συνθήκες και την σχεδόν μηδαμινή στήριξη από την Πολιτεία. Επιθυμώ να συμβάλω με την τεχνογνωσία μου στον τομέα των υποδομών σε νέα έργα που θα οδηγήσουν τους αθλητές σε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες. Ζητώ την ψήφο σας στον συνδυασμό ΑΚΑΣ με υποψήφια πρόεδρο την κ. Σοφία Σακοράφα στις εκλογές του ΣΕΓΑΣ στις 31/3. Η ΑΚΑΣ δείχνει τον δρόμο! Συνεχίζουμε την προσπάθεια με αρχές, γνώση και αποφασιστικότητα!».

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.