Δέσμευση Τριανταφυλλίδη για το βόλεϊ της Θράκης: «Έχουμε ευαισθησίες, μας στηρίζουν ο Σάκης και ο Μάκης»

Με τις εκλογές για την ΕΟΠΕ να προχωράνε προς την υλοποίηση τους το Σάββατο 27 Μαρτίου, ο υποψήφιος με την παράταξη “Όλοι μαζί για το βόλεϊ”, Μιχάλης Τριανταφυλλίδης αναφέρθηκε σε όλα τα σημαντικά γεγονότα γύρω από την Θράκη.

Πιο συγκεκριμένα, ο παλαίμαχος διεθνής άσσος του βόλεϊ και διεκδικητής της Προεδρίας της ΕΟΠΕ, μίλησε στο ThrakiSportS και απάντησε στο θέμα που ανέδειξε η ιστοσελίδα για τη μη ύπαρξη Θρακιώτη υποψηφίου στο ψηφοδέλτιό του. Ο Μιχάλης Τριανταφυλλίδης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είχαμε συζητήσεις με πολλούς ανθρώπους από την Θράκη και την Ανατολική Μακεδονία και η τελική μας επιλογή ήταν ο Ανδρέας Θεοδωρίδης, από την Καβάλα και παλιός διεθνής αθλητής. Είναι ένας άνθρωπος με εμπειρία και παραστάσεις και σίγουρα έχει την αποδοχή των συλλόγων της ΕΣΠΕΘΡ – ΑΝΜΑΚ».

Ο υποψήφιος για την Προεδρία της ΕΟΠΕ αναφέρθηκε στη συνέχεια και στην έμπρακτη στήριξη που δέχθηκε από δυο εκ των κορυφαίων Εβριτών πρώην βολεϊμπολιστών και νυν προπονητών: «Η στήριξη που πήρα από τους δύο καλούς μου φίλους και πρώην συμπαίκτες μου, τον Σάκη Μουστακίδη και τον Μάκη Δημητριάδη είναι πάρα πολύ σημαντικές, καθώς είναι δύο πολύ σημαντικά ονόματα του ελληνικού βόλεϊ και ειδικότερα της Θράκης. Τα λόγια τους είναι πολύ σημαντικά και η συνεργασία μας εφόσον εκλεγώ θα είναι προς το όφελος του Θρακιώτικου βόλεϊ».

Τέλος αναφέρθηκε για την Θράκη και το βόλεϊ: “Έχουμε ευαισθησίες για την Θράκη και το βόλεϊ της περιοχής, λόγω της ιστορίας και όλων αυτών που έχει προσφέρει. Αντιλαμβανόμαστε τα προβλήματα που υπάρχουν και με την πιθανή εκλογή μας θα συνεργαστούμε για να βρεθεί η ευαίσθητη αυτή περιοχή ξανά ψηλά».