Ανακοίνωση του ΑΠΣ Πανθρακικός για την τουρκική ομιλία στο domain της ΠΑΕ: «Εμείς κατοχυρώσαμε το “.gr”»

Με αφορμή το δημοσίευμα του ThrakiSportS για τα τουρκικά χέρια στα οποία πέρασε το domain της επισημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ Πανθρακικός (το οποίο υπήρχε και χρησιμοποιούνταν όλα τα προηγούμενα χρόνια, ακόμα και από τον Ερασιτέχνη), η νυν διοίκηση του Ερασιτέχνη Πανθρακικού εξέδωσε ανακοίνωση.

Οπως αναφέρει, έχει κατοχυρώσει το domain panthrakikos.gr (το οποίο δεν ειχε καταφερει να κατοχυρώσει αν και το είχε προσπαθήσει η ΠΑΕ) εδώ και περίπου έναν χρόνο. Ωστόσο μια αλήθεια είναι ότι όποιος το πληκτρολογήσει δεν θα μπορέσει να διαβάσει οτιδήποτε.

Παράλληλα η διοίκηση του Πανθρακικού υποστηρίζει ότι «δεν θα αργήσει η ημέρα που η ομάδα μας θα έχει την δική της ιστοσελίδα, όπου θα προβάλλεται η δραστηριότητα του συλλόγου, των ακαδημιών μας, η ιστορία και οι χορηγοί μας».

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Για την αποφυγή παρεξηγήσεων και για να μην δημιουργούνται εσφαλμένες εντυπώσεις οφείλουμε σαν Δ.Σ. του ΑΠΣ Πανθρακικού να ξεκαθαρίσουμε τα εξής:
– Η διοίκηση της ομάδας μας εδώ και έναν χρόνο έχει κατοχυρώσει το domain name www.panthrakikos.gr.
– Κινούμενοι με αργά και σταθερά βήματα κάνοντας στρατηγικές κινήσεις χωρίς βιασύνη, δεν θα αργήσει η ημέρα που η ομάδα μας θα έχει την δική της ιστοσελίδα, όπου θα προβάλλεται η δραστηριότητα του συλλόγου, των ακαδημιών μας, η ιστορία και οι χορηγοί μας.
– Η διοίκηση του συλλόγου μας παρά την απραξία που υπάρχει στον αθλητισμό λόγω κορωνοϊού σχεδόν έναν χρόνο, σχεδιάζει με προσεχτικά βήματα την επόμενη ημέρα του Πανθρακικού, προκειμένου να αφήσει το αποτύπωμα του στον αθλητισμό της Ροδόπης και της Θράκης, όπως αρμόζει στην ιστορία του.