Αίσθηση από την απουσία του αντιδημάρχου Αθλητισμού από τις υπογραφές του μνημονίου συνεργασίας Δήμου Αλεξανδρούπολης και ΕΟΠΕ

Ένα πολύ σημαντικό μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψε ο Δήμος Αλεξανδρούπολης με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης τις προηγούμενες ημέρες με την παρουσία του δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη στα γραφεία της στην Αθήνα αλλά και με μια σημαντική απουσία.

Η συνεργασία των δύο πλευρών έχει ως σκοπό την προσέλκυση και διοργάνωση σημαντικών διοργανώσεων σε βόλεϊ και μπίτς βόλεϊ, τόσο πανελλαδικού όσο και διεθνούς επιπέδου, στην πόλη της Αλεξανδρούπολης, με πολλαπλά οφέλη στην οικονομία της πόλης, από πλευράς τουρισμού, προσέλκυση θεατών και κόσμου από διάφορα μέρη αλλά και φυσικά την ανάδειξη της Αλεξανδρούπολης ξανά ως “φάρο” του θρακιώτικου βόλεϊ.

Αίσθηση ωστόσο προκάλεσε το γεγονός ότι από τις παραπάνω υπογραφές που έλαβαν χώρα στα γραφεία της ΕΟΠΕ απουσίαζε ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Αλεξανδρούπολης Θεόδωρος Βουρδόλης. Ως γνωστόν ο Βουρδόλης προέρχεται από τον χώρο του βόλεϊ και σύμφωνα με πληροφορίες ήταν ο άνθρωπος που έτρεξε όλους τους προηγούμενους μήνες την συγκεκριμένη συμφωνία με την ΕΟΠΕ μέχρι και τις λίγο πριν τις τελικές υπογραφές.

Ωστόσο στην τελετή που οργανώθηκε μετά πολλών τυμπανοκρουσιών από την Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης για αυτές τις υπογραφές απουσίαζε ο Βουρδόλης και οι απορίες που δημιουργούνται για αυτήν την ηχηρή απουσία είναι εύλογες.