Θλάση, ατομικό πρόγραμμα και… αμφίβολος ενόψει Χανίων ο Τάτος – Δηλώσεις του αρχηγού του ΑΟΞ

Θλάση υπέστη ο αρχηγός του ΑΟΞ Ανδρέας Τάτος και για τον λόγο αυτόν ζήτησε να αντικατασταθεί κατά την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό.

Ο έμπειρος παίκτης ένιωσε ενοχλήσεις και αμέσως ζήτησε αλλαγή για να μην ρισκάρει χειροτέρευση της κατάστασης. Οι εξετάσεις που έγιναν δεν έδειξαν κάτι εξαιρετικά ανησυχητικό, ήδη μάλιστα ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα στις προπονήσεις αλλά όπως γίνεται αντιληπτό, είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στο παιχνίδι της Κυριακής με τα Χανιά στο γήπεδο των Περιβολίων.

«Είναι δύσκολη περίοδος για εμάς που ξεκινήσαμε νωρίς, έπαθα θλάση.  Είναι δύσκολο να παίζεις δύο παιχνίδια την ομάδα, σε δύσκολα γήπεδα, κάνουμε όλοι υπομονή», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Τάτος σε δηλώσεις που έκανε στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis.

Μάλιστα αναφέρθηκε πέρα από τον δικόν του και στον τραυματισμό του κολλητού του Κώστα Μήτρογλου: «H ποιότητά του είναι δεδομένη. Είναι δύσκολο όταν έχεις καιρό να παίξεις μπάλα, όταν δεν έρχεσαι από την αρχή της χρονιάς είναι πιο δύσκολο. Ηταν λίγο άτυχος και χρειάζεται ψυχολογία, είναι άτυχος που δεν έχει κόσμο στο γήπεδο να του δώσει ψυχολογία. Τον χρειάζεται η ομάδα μακάρι να γίνει γρήγορα καλά και να βοηθήσει τον Αρη».

Σε σχέση με την ομάδα της Ξάνθης σχολίασε: «Σημαντικό έχει πως κάνουμε ένα σερί, η ομάδα άλλαξε την εικόνα της μετά την αλλαγή προπονητή». Τέλος, για τη συνέχεια του πρωταθλήματος ο Ανδρέας Τάτος υποστήριξε: «Είναι πέντε ομάδες στην Super League 2 που είναι κοντά και έχουν προβάδισμα για την άνοδο. Είναι δύσκολη κατηγορία, πρέπει να βρεις το γκολ. Εχει δύσκολες ομάδες».