«Κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι, δικαιούμασταν και δεύτερο γκολ» αναφέρει ο Σάββας Σιατραβάνης

Ο Σάββας Σιατραβάνης, που έκανε πολύ καλό παιχνίδι σε ρόλο δεξιού φουλ μπακ, παραχώρησε δηλώσεις μετά το τέλος του νικηφόρου ντέρμπι με τον Λεβαδειακό στην κάμερα της ΕΡΤ και τον Γιάννη Βοϊτσίδη.

Τόνισε πως η ομάδα έπιασε καλή απόδοση και θα μπρούσε με ένα δεύτερο γκολ να τελειώσει νωρίτερα την δουλειά, ενώ στάθηκε και στην θετική εικόνα της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια, από την Νίκαια και μετά, χάρη στην άφιξη του κόουτς Τεννέ.

Αναλυτικά είπε:

«Ήταν πολύ σημαντική νίκη. Τη χρειαζόμασταν για να ανέβουμε βαθμολογικά, γιατί παίζαμε με μια ομάδα που έχουμε τους ίδιους στόχους. Κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι και δικαιούμασταν ένα δεύτερο γκολ για να τελειώνουμε νωρίτερα την υπόθεση νίκη. Τέλος καλό όλα καλά. Ήταν φυσιολογικό να μας πιέσει ο Λεβαδειακός. Οπισθοχωρήσαμε λίγο, αλλά το κρατήσαμε σχετικά εύκολα. Έχει αλλάξει η ψυχολογία μας, η διάθεσή μας. Έχουμε κάνει τρεις νίκες. Πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι και να δούμε το επόμενο. Το πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος»

Στην συνέχεια, μετά από σχετική ερώτηση, αναφέρθηκε στην αισιοδοξία που έχει φέρει η άφιξη του Μπάμπη Τεννέ: «Όλοι ξέρουμε τι έχει πετύχει όλα αυτά τα χρόνια. Αυτό θέλουμε να μας δώσει, τη νοοτροπία του πρωταθλητή.Τώρα τον γνωρίζουμε και θέλουμε να δούμε το στυλ που παίζει.Το αφομοιώνουμε παιχνίδι με παιχνίδι και παρουσιαζόμαστε καλύτεροι. Αν μας μεταφέρει τον πρωταθλητισμό, θεωρώ ότι όλα θα πάνε καλά.»