Πακέτο Πασχαλάκη και Τσιμίκα σκέφτονται στην Γαλατασαράι σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο

Μία μικρή ελληνική παροικία σκέφτονται να δημιουργήσουν οι άνθρωποι της Γαλατάσαραϊ. Διότι σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο, στη μεταγραφική λίστα τους εν όψει του καλοκαιριού έχουν δύο Έλληνες, τον Σερραίο άσσο της Λιβερπουλ Κώστα Τσιμίκα και τον πρώην γκολκίπερ του Πανθρακικού και νυν του ΠΑΟΚ Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

Ο Τσιμίκας είναι η πρώτη επιλογή για την αντικατάσταση του Μαρσέλο Σαράτσι, ο οποίος ανήκει στη Λειψία και αγωνίζεται δανεικός έως το τέλος της σεζόν. Η Γαλατά ρώτησε για την αγορά του, αλλά το αντίτιμο των 5 εκατομμυρίων ευρώ κρίθηκε υπερβολικό για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος είναι επιρρεπής στους τραυματισμούς.

Σύμφωνα με τις αναφορές, ο Τσιμίκας έχει το προφίλ που ψάχνουν στην Κωνσταντινούπολη. Επιπλέον, ο Έλληνας διεθνής δεν έχει καταφέρει να καθιερωθεί στο Άνφιλντ και μετράει μόλις 6 συμμετοχές με 225 λεπτά, αφού ο Γιούργκεν Κλοπ προτιμά τον Ρόμπερτσον.

Ο τουρκικός Τύπος αναφέρει ότι η Γαλατάσαραϊ ενδιαφέρεται για τον διετή δανεισμό του Τσιμίκα και έχει ρωτήσει την απερχόμενη πρωταθλήτρια Αγγλίας για την παίκτη. Επίσης, ο 25χρονος αμυντικός φέρεται να συγκεντρώνει πληροφορίες για τη Γαλατά από τον συμπαίκτη του, Οζάν Καμπάκ.

Επίσης, η «Τσιμ μπομ» έχει στρέψει το βλέμμα της στην ελληνική αγορά για την ενίσχυση της εστία της. Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, ο οποίος φέρεται να μετράει μέρες στην Τούμπα, έχει θαυμαστές στην Πόλη και ίσως μετακομίσει σε κοντινή απόσταση από τη Θεσσαλονίκη.

Η Γαλατάσαραϊ αναζητά ένα back up για τον Ουρουγουανό τερματοφύλακα, Φερνάντο Μουσλέρα. Ο Μουσλέρα αναμένεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο στις επόμενες μέρες και στην τουρκική ομάδα θα στραφούν στον Πασχαλάκη, για να σχηματίσουν το δίδυμο τους το συντομότερο δυνατό.

Στις πληροφορίες για τον Πασχαλάκη επισημαίνεται από τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης ότι η μητέρα του είναι Τουρκάλα και αυτό θα τον βοηθήσει στην προσαρμογή του, ενώ υπενθυμίζει ότι όπως είχε γράψει την περίοδο που ήταν στον Πανθρακικό το ThrakiSportS, το 2007, όταν άρχισε την καριέρα του, πέρασε από δοκιμαστικό από τη Γαλατά.