Super League 2: Ψήφος εμπιστοσύνης στον Κολιτσιδάκη από τη διοίκηση της Δόξας Δράμας παρά τις σκέψεις παραίτησης μετά την Ξάνθη

Ο Θανάσης Κολιτσιδάκης επιβεβαίωσε το βράδυ της Κυριακής ότι σκέφθηκε την παραίτηση από την Δόξα Δράμας, μετά την ήττα (3-0) από την Ξάνθη. Ωστόσο όλα δείχνουν ότι έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης από την διοίκηση.

«Η Ξάνθη έδειχνε σε όλη τη διάρκεια ότι ήθελε πιο πολύ το παιχνίδι. Το θέλαμε πάρα πολύ, αλλά δεν το δείξαμε στο γήπεδο. Δεν βγάλαμε ψυχή, πάθος. Μόνο στο δεύτερο από ένα διάστημα και μετά το κάναμε. Ξεκινήσαμε το δεύτερο ημίχρονο με γκολ. Ήταν πολύ δύσκολο. Ήρθε αυτό το πολύ άσχημο αποτέλεσμα. Σίγουρα επηρεάζει, αλλά πρέπει να μαζέψουμε τα κομμάτια μας και να πάμε στο επόμενο παιχνίδι με τα Τρίκαλα. Θα είναι οριακό για μας να το κερδίσουμε», είπε ο Κολιτσιδάκης.

Ο Θανάσης Κολιτσιδάκης σχολίασε ότι λείπει από τους παίκτες του το πάθος και η δύναμη. «Λείπει, το είπα πρώτος. Είχαμε ένα διάστημα που το είχαμε αυτό. Το χάσαμε και λόγω των διαδοχικών αγώνων και λόγω των απουσιών. Και ο Βάντερσον με όλες τις αδυναμίες που έχει, βγάζει πάθος. Είναι αρχηγός και αυτός μας λείπει. Μπορεί να σου κάνει τη διαφορά, όπως ο Τάτος στην Ξάνθη. Δεν είναι καλά στην υγεία του και δυστυχώς δεν θα τον έχουμε καθόλου. Πρέπει να πορευτούμε με αυτό. Στο μυαλό μου αυτή τη στιγμή είναι να μιλήσω πρώτα με τη διοίκηση και τίποτε άλλο. Θέλω να μιλήσω να δω τι θα συμβεί από εδώ και πέρα. Περνά από το μυαλό μου η παραίτηση, αλλά θέλω πρώτα να μιλήσω με τη διοίκηση».

Τελικά, σύμφωνα με το dramasport μίλησε αργά το βράδυ της Κυριακής με την διοίκηση και έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης. Αυτό σημαίνει ότι ο θεσσαλονικιός τεχνικός συνεχίζει στον πάγκο της Δόξας Δράμας και θα κοουτσάρει την ομάδα στο επικείμενο παιχνίδι με τα Τρίκαλα.