Champions League: «Τελειώνουν την δουλειά Ρεάλ και Σίτι» προβλέπουν οι Θρακιώτες

Με δυο αγώνες συνεχίζεται το βράδυ της Τρίτης η φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά για τους περισσότερους θεωρούνται μάλλον τυπική διαδικασία.

Η Ρεάλ Μαδρίτης φιλοδοξεί να τελειώσει τη δουλειά απέναντι στην Αταλάντα και να πάρει την πρόκριση για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν υποδέχεται τους Ιταλούς έχοντας επικρατήσει με 1-0 στο Μπέργκαμο στο πρώτο παιχνίδι.

Δεδομένου πως η Αταλάντα διαπρέπει στα εκτός έδρας ματς, ο τεχνικός της Ρεάλ τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να είναι συγκεντρωμένη.

Στο άλλο ματς της ημέρας, η Μάντσεστερ Σίτι είναι αυτή τη φορά τυπικά γηπεδούχος απέναντι στην Γκλάντμπαχ στη Βουδαπέστη. Στο πρώτο ματς στο ίδιο γήπεδο, οι Άγγλοι είχαν επικρατήσει 2-0.

Στον αγωνα αυτόν το 99% των συμμετεχόντων στο ThrakiSportS Champions League Predictor προβλέπει νίκη της Σίτι ενώ μόλις το 1% ισοπαλία και κανείς (ούτε ένας) διπλό της Γκάντμπαχ,

Στο Ρεάλ – Αταλάντα βλεπει το 84% νίκη των Ισπανών της βασίλισσας έναντι 9% που ποντάρει στην ισοπαλία και ένα 7% που εκτιμά ότι θα πετύχει τη μεγάλη νικη (και πιθανά πρόκριση) η ιταλική ομάδα.