Βόμβες Κασναφέρη στο Mega: «Παραβιάστηκαν αρχές και αξίες, για αυτό φύγαμε εγώ και ο Παράσχος»

Στον αθλητική εκπομπή του Mega ήταν καλεσμένος το βράδυ της Κυριακής ο πρώην τιμ μανατζερ της Ξάνθης αλλά και του Απόλλωνα Σμύρνης Γιώργος Κασναφέρης.

Οπως ήταν φυσιολογικό, κλήθηκε να μιλήσει για την παραίτηση Παράσχου που είναι προφανές μάλλον ότι ήταν σε συνεννόηση με τον Κασναφέρη, ο οποίος απολύθηκε από την «κυανόλευκη» ΠΑΕ στην αρχή της εβδομάδας.

«Όπως και την προηγούμενη φορά, που βρεθήκαμε στον Απόλλωνα Σμύρνης με τον Γιώργο Παράσχο έτσι και τώρα πετύχαμε άνετα το στόχο μας. Υπήρξαν κάποιες εσωτερικές διεργασίες τελευταία, όμως, τα εν οίκω μη εν δήμω… Υπήρχε διαφορά φιλοσοφίας. Είχαμε αποφασίσει εδώ και 15 ημέρες να φύγουμε με τον κ. Παράσχο. Τον κορυφαίο Έλληνα προπονητή. Δυστυχώς έφυγα και δεν πανηγύρισα με τους παίκτες σήμερα. Είχαμε αποφασίσει να φύγουμε μετά τα πλέι οφ, αλλά τα πράγματα ήρθαν πιο γρήγορα…», είπε ο Γιώργος Κασναφέρης.

Αργότερη ξανατοποθετήθηκε για το θεμα και είπε: «Με Παράσχο ήμασταν μαζί στην Ξάνθη, στον Λεβαδειακό, στον Απόλλωνα. Φέτος ξεκινήσαμε μετά τα μπαράζ μια δύσκολη χρονιά όπου όλοι πόνταραν τα λεφτά τους ότι η ομάδα θα πέσει. Με επιμονή, υπομονή αλληλοσεβασμό, επιβράβευση, γίναμε όλοι μια παρέα. Ο Απόλλωνας φέτος σε αρκετά παιχνίδια έπαιζε καλό ποδόσφαιρο, δεν προσπαθούσε να κλέψει το αποτέλεσμα. Το τελευταίο 20ημερο είχαμε στην ομάδα εσωτερικές διεργασίες, σειρήνες εσωτερικές για διάφορα θέματα με αποτέλεσα να κλονιστεί η συνεργασία και η εμπιστοσύνη. Ειμαι και εγω λίγο φωνακλάς, λέω την άποψή μου, δεν σιωπαίνω. Οι περισσότεροι παράγοντες δεν το αντέχουν αυτό. Ενώ στις επιχειρήσεις τους έχουν τα στελέχη τους, στο ποδόσφαιρο είναι και λίγο προπονητές και λίγο μάνατζερ και λίγο από όλα. Ετσι είχαμε λίγο κρυώσει. Ειχαμε αποφασίσει να τελειώσει η χρονιά και να φύγουμε. Εγω έφυγα την Τρίτη. Διάφοροι λένε ότι και ο Παράσχος έφυγε λόγω Κασναφέρη. Αν μπορούσα να τον επηρεάσω εγω, ειλικρινά σας λέω, μεγάλη μου τιμή. Δε νομίζω ότι ισχύει όμως. Ο Παράσχος έφυγε για τις δικές του αρχές και αξίες. Αλλά παραβιαστήκανε όπως παραβιάστηκαν και οι δικές μου Από εκεί και πέρα σώσαμε τον Απόλλωνα, 9ος με 27 βαθμούς. Εύχομαι τα καλύτερα για τον Απόλλωνα, για τα παιδιά και στον Παράσχο του χρόνου να πάει σε ομάδα ακόμα καλύτερη και να διευρύνει το ρεκόρ των 907 συμμετοχών στην Super League».