Τέλος ο Παράσχος από τον Απόλλωνα λίγα λεπτά αφότου οδήγησε στη νίκη (και) επί του Παναιτωλικόύ

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Σμύρνης αποτελεί ο Γιώργος Παράσχος, όπως έγινε γνωστό λίγα λεπτά μετά τη νίκη της ομάδας της Ριζούπολης επί του Παναιτωλικού.

Οπως μετέδωσε η ΕΡΑ Σπορ, ο πρώην κόουτς της Ξάνθης και μάλιστα με τρεις διαφορετικές θητείες, μετά το τέλος της αναμέτρησης πήγε στα αποδυτήρια, συνεχάρη τους παίκτες του για την νίκη και τους ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την ομαδα.

Οι πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΑ Σπορ αναφέρουν μάλιστα ότι ανακοίνωσε παραίτηση χωρίς να έχει ενημερώσει την διοίκηση Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές της εβδομάδας είχε ανακοινωθεί από τον Απόλλωνα Σμύρνης το τέλος της συνεργασίας και με τον Γιώργο Κασναφέρη.

Μάλιστα ο Κασναφέρης είχε ανεβάσει στα social media μια φωτογραφία από τα αποδυτήρια του Απόλλωνα Σμύρνης με το πορτρέτο του Παράσχου.

Ο πρώην κοουτς της Ξάνθης φεύγει έχοντας ουσιαστικά φέρει σε πέρας μια άκρως επιτυχημένη σεζόν για τον Απόλλωνα, ο οποίος ξεκίνησε ως πρώτο φαβορί για τον υποβιβασμό μετά τα μπαράζ με την Ξάνθη αλλά έφτασε να ολοκληρώνει την σεζόν αρκετά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.