LIVE από τη Δράμα για την SL2: Δόξα Δράμας – ΑΟ Ξάνθη

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στον αγώνα ανάμεσα στη Δόξα Δράμας και τον ΑΟ Ξάνθη για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα έχετε ενημέρωση για την εξέλιξη στον αγώνα Δόξα Δράμας – ΑΟ Ξάνθη για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2.

Ώρα 13:53 Οι δύο ομάδες θα βρεθούν ξανά αντιμέτωπες σε διάστημα λίγων ημερών ύστερα από το παιχνίδι της Τετάρτης στα Πηγάδια, που ανέδειξε νικήτρια την Ξάνθη με 1-0 χάρη στο γκολ του Σχρόιγεν

Ώρα 13:56 Συνολικά δύο αναμετρήσεις περιλαμβάνει σήμερα, Κυριακή το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής της SL2, καθώς την ίδια ώρα με το παιχνίδι στη Δράμα θα διεξάγεται και ο αγώνας του ΟΦΙ με την Παναχαϊκή στην Ιεράπετρα

Ώρα 13:59 Νωρίτερα, στους αγώνες που διεξήχθησαν χθες Σάββατο προέκυψαν ιδαίτερα ενδιάφεροντα αλλά και συμφέρουσα προς την Ξάνθη αποτέλεσματα

Ώρα 14:03 Πιο συγκεκριμένα, ο Λεβαδειακός επικράτησε με 1-0 στην έδρα του τον Εργοτέλη, ενώ ο Διαγόρας υπέστη εντός έδρας ήττα από τον Απόλλωνα Λάρισας με 0-1. Παράλληλα, ο Ιωνικός χρειάστηκε να φτάσει στην επική ανατροπή ώστε να επικρατησεί εν τέλει με 2-3 των Τρικάλων

Ώρα 14:06 Η Ξάνθη ταξιδεύει στη γειτονική Δράμα με στόχο να μειώσει την απόσταση από την κορυφή μετά την ήττα του πρωτοπόρου Εργοτέλη αλλά και του δεύτερου μέχρι χθες Διαγόρα

Ώρα 14:09 Μέχρι στιγμής στις επτά εκτός έδρας αναμετρήσεις που έχει δώσει ο ΑΟΞ έχει συλλέξει μόλις έξι βαθμούς. Συνολικά, μέχρι τώρα μετράει μόλις μια νίκη, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες.

Ώρα 14:12 Από την άλλη πλευρά, η Δόξα Δράμας είναι επτά βαθμούς μακριά από την εξάδα, ενώ προέρχεται από τέσσερις διαδοχικές ήττες. Στο σημερινό παιχνίδι ψάχνει και πάλι τον καλό της ευατό, όπως σε εκείνες τις νίκες του Φεβρουαρίου επί Ιωνικού και Εργοτέλη

Ώρα 14:16 Με πέντε απουσίες για διάφορους λόγους αλλά και μια επιστροφή η αποστολή της Ξάνθης για την Δράμα, με σημαντικότερες αυτές των Καπνίδη και Έμπερτ, όπως μπορείτε να διαβάσετε με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 14:18 Απουσίες έχει όμως και ο Θανάσης Κολιτσιδάκης για την Δόξα Δράμας, όπως μπορείτε να διαβάσετε με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 14:20 Εχουμε και τις συνθέσεις, πάμε να τις δούμε

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Ώρα 14:24 Συνολικά 41 φορές τα τελευταία 54 χρόνια, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της περασμένης Τετάρτης, έχουν αναμετρηθεί οι δυο ομάδες για επίσημους αγώνες πρωταθλήματος. Θυμηθείτε τι έγινε στις προηγούμενες 40 στο σχετικό αφιέρωμα του ThrakiSportS με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 14:27 Για τελευταία φορά αντιμέτωποι με γηπεδούχο την Δόξα οι δυο σημερινοί αντίπαλοι στις 4 Δεκεμβρίου 2011 για τη Super League και η Ξάνθη επικράτησε με 2-0 (20’ σουτ Μάνταλος, 58’ αυτογκόλ Σερεμέτ).

Ώρα 14:29 Ο μόνος παίκτης που συνδέει το τότε με το σήμερα είναι ο Κόστα Βιάνα Βάντερσον. Όπως τότε ως 17χρονος δανεικός από τον Ολυμπιακό, έτσι και τώρα, φοράει τη φανέλα της Δόξας Δράμας.

Ώρα 14:32 Ο αριθμός των ποδοσφαιριστών που έχουν φορέσει την φανέλα και των δύο σημερινών αντιπάλων είναι στους 23, όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω αφιέρωμα με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 14:35 Ακόμα περισσότεροι είναι οι Θρακιώτες στην καταγωγή παίκτες που έχουν φορέσει την φανέλα της Δόξας Δράμας, καθώς ξεπερνούν τους 50, όπως μπορείτε να δείτε με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 14:38 Φαβορί για την αναμέτρηση για τους μπουκμέικερς είναι η Ξάνθη. Η Novibet δίνει το διπλό της στο 1.66 ενώ η ισοπαλία παίζεται στο 3.45 και ο άσσος της Δόξας στο 5.35.

Ώρα 14:41 Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Ντάουλας (Δυτικής Αττικής) με βοηθούς τους Μπαλιάκα (Κοζάνης) και Σάββα (Σερρών) ενώ 4ος είναι ο Δραγούσης (Κιλκίς). Πάμε για είσοδο και έναρξη

14:43 Eίσοδος για τις δύο ομάδες. Πρώτα βγαίνει η Ξάνθη σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο.

1′ Σέντρα για την Ξάνθη.

3′ Θυαμιάνης Παπάζογλου στο κέντρο, λίγο πιο μπροστά ο Δημούτσος, με τον Σρόιγεν να παίζει αριστερά, τον Τάτο δεξιά και τον Μικελτάτζε στην κορυφή της επίθεσης.

5′ Και ο τιμωρημένος Έμπερτ βρίσκεται στην κερκίδα, μαζί με τους ανθρώπους της Ξάνθης.

6′ Γκοοοοοοοολ για τον ΑΟΞ. Ο Τάτος έφυγε γρήγορα στην αντεπίθεση, πάσαρε στον Μπριλάντε δεξιά και αυτός γύρισε ωραία μέσα στην περιοχή με τον Δημούτσο να νικάει εύκολα τον Ηλιάδη για το 0-1. Δόξα Δράμας – ΑΟ Ξάνθη 0-1.

8′ Έχει μείνει κάτω ο τερματοφύλακας της Δόξας Μιχάλης Ηλιάδης.

11′ Αναγκαστική αλλαγή για την Δόξα Δράμας. Ο Στεφανάκος παίρνει την θέση του Ηλιάδη που δεν μπορεί να συνεχίσει.

13′ Η Ξάνθη μοιάζει πολύ επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις συα πρωτα λεπτά, με τον τρόπο δηλαδή που πέτυχε και το γκολ.

17′ Η Ξάνθη έχει την κατοχή και ελέγχει με σχετική άνεση το παιχνίδι.

20′ Παραμένει το 0-1 χωρίς μεγάλο ρυθμό στο ματς.

24′ Εξαιρετικός ο Δημούτσος στον χώρο κέντρου, πέρα από το γκολ, ελέγχει απόλυτα το παιχνίδι.

26′ Ωραία απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τάτου, ο Στεφανάκος δυσκολα σε κόρνερ.

27′ Μεγάλη ευκαιρία για την Ξάνθη, ο Σρόιγεν γύρισε από δεξιά, με τον Μιλελτάτζε να μην προλαβαίνει να πλασάρει από πολύ πελονεκτική θέση.

28′ Πέναλτι για τον ΑΟΞ. Ο Σρόιγεν βγήκε σε άλλη μια κόντρα από αριστερά και το γύρισμά του βρήκε στο χέρι του Παρασκευά. Μεγάλη ευκαιρία για το 0-2.

29′ Γκοοολλλ για την Ξάνθη. Ο Τάτος έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Στεφανάκου, που διάλεξε λάθος πλευρά. Δόξα Δράμας – ΑΟ Ξάνθη 0-2.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

30′ Αυτό είναι το πιο δυνατό ξεκίνημα της Ξάνθης σε αγώνα από την αρχή της σεζόν, κάτι που αποτυπώνεται στον στον πίνακα του σκορ. Το παιχνίδι όμως έχει πολύ δρόμο ακόμα.

31′ Στο ίδιο χρονικό σημείο ΟΦ Ιεράπετρας – Παναχαϊκή 0-0.

33′ Ωραίο σουτ στην κίνηση του Σρόιγεν μετά από σέντρα του Μπριλάντε, η μπάλα κόντραρε και βγήκε κόρνερ.

35′ Η Ξάνθη βρίσκει πάρα πολλούς ελέυθερους χώορυς στην επίθεση και μπορεί να τους εκμεταλλευτεί, κάτι που έχει κάνει σε ικανοποιητικό βαθμό μέχρι τώρα με το 0-2.

37′ Κίτρινη κάρτα στον Βέρκερ για τράβηγμα στον Σαμπανίδη.

38′ Φάουλ σε καλό σημείο έξω από την πειροχή, και αυτό προϊόν της πολύ γρήγορης αντεπίθεσης με τον Αντρέα Τάτο.

39′ Απευθείας εκτέλεση του Μικελτάτζε, η μπάλα κόρνερ.

40′ Απίστευτη ευκαιρία για τον ΑΟΞ για το 0-3, το σουτ του Μικελτάτζε πέρασε ελάχιστα εκατοστά από το αριστερό «γάμα» του Στεφανάκου.

42‘ Νέα μεγάλη ευκαιρία με τον Σρόιγεν που βγήκε στην αντεπίθεση απέναντι από τον Στεφανάκο μετά την κάθετη του Τάτου, αλλά άργησε να τελείωσει την φάση. Η Ξάνθη φτάνει για άλλη μια φορά κοντά στο 0-3.

45′ Ο Θυμιάνης τράκαρε με τον διαιτητή και έχει μείνει κάτω στο χορτάρι.

45+1 3′ ‘εξτρα χρόνος.

45+2′ Επίστευτη ευκαιρία για τον Μικελτάτζε. Ο Σρόιγεν πέρασε «αέρας» από αριστερά και γύρισε παράλληλα, με τον Μιλελτάτζε να αστοχεί ανενόχλητος από την μικρή περιοχή.

45+3′ Ωραίο σουτ του Παρασκευά, δεν ανησυχέι ο Ίτσο.

45+4′ Τέλος ημιχρόνου. Ο ΑΟΞ μοιάζει να κάνει περήπατο στο πρώτο μισό στην Δράμα, που προηγείται με 0-2 και έχασε ακρετές ευκαιρίες και για τρίτο τέρμα. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Δόξα Δράμας – ΑΟ Ξάνθη 0-2.

15:40 Ημίχρονο στην Ιεράπετρα: ΟΦΙ – Παναχαϊκή 0-0.

15:45 Επιστρέφουν στον αγωνιστικό χώρο οι δύο ομάδες. Χωρίς αλλαγές ο ΑΟΞ, με δύο αλλαγές η Δόξα Δρλαμας. Ο Μαρινάκης στην θέση του Κόντου και ο Κουτσιανικούλης στην θέση του Μπελεβώνη.

46′ Σέντρα στο δεύτερο μέρος για την Δόξα Δράμας.

48′ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΓΚΟΛ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΑΤΟΣ!! Ο Κέβιν σέντραρε από αριστερά και ο Τάτος με φανταστικό ανάποδο ψαλιδάκι διαμόρφωσε το 0-3 με ένα από τα ωραιότερα γκολ της χρονιάς. Δόξα Δράμας – ΑΟ Ξάνθη 0-3.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

53′ Κίτρινη στον Κέβιν Γκαρσία για επικύνδυνο μαρκάρισμα.

55′ Το ευκολότερο απόγευμα της Ξάνθης μέχρι στιγμής, που βάζει για πρώτη φορά 3 γκολ και δεν απειλείται καθόλου.

57′ Ανοίγει το σκορ ο ΟΦ Ιεράπετρας κόντρα στην Παναχαϊκή με τον Ντάλα Κόστα. ΟΦ Ιεράπετρας – Παναχαϊκή 1-0

61′ Κίτρινη στον Αγγελόπουλο για επικύνδυνο τάκλιν στον Τάσο Παπάζογλου.

64′ Ο Φυτόπουλος στην θέση του Αγγελόπουλου για τον ΑΟΞ.

65′ Δύο αλλαγές για τον ΑΟΞ. Ο Τεσίγια στη θέση του Κέβιν και ο Τσαμούρης στη θέση του Δημούτσου. Αριστερό μπακ θα παίξει ο Τσαμούρης και στο κέντρο ο Τεσίγια.

67′ Παραμένει το 0-3 στη Δράμα χωρίς να αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα ο ΑΟΞ. Έχει πέσει λίγο ο ρυθμός όπως είναι φυσιολογικό.

68′ Δεύτερη κίτρινη για τον Βέρκερ που αποβάλλεται για επικύνδυνο μαρκάρισμα. Κακή εξέλιξη για τον ΑΟΞ που συνεχίζει με 10 παίχτες και χάνει τομν κορυφαίο στοπερ για το ντέρμπι με τον Λεβαδειακό.

70′ Ο Μπάμπης Τεννές ήταν έτοιμος να περάσει τον Μυστακίδη, αλλά μετά την αποβολή άλλαξε απόφαση και τον φώναξε πίσω. Εντατική προθέρμανση κάνει ο Πέτροβιτς, ενώ στόπερ έχει πάει ο Τάσος Παπάζολγου.

72′ Η Δόξα Δράμας σκοράρει, αλλά το γκολ ακυρώνεται ως offside. Παραμένει το 0-3 και η Δόξα πιέζει.

73′ Τελικά ο Μυστακίδης περνά στον αγωνιστικό χώρο στη θέση του Σρόιγεν.

76′ Σπουδαία στιγμή για την Δόξα Δράμας, η κεφαλιά του Σαμπανίδη απομακρύνεται σε κόρνερ.

78′ Σπουδαία στιγμή για την Ξάνθη, ο Μυστακίδης έκλεψε και πλάσαρε εκτός περιοχής, η μπάλα λίγο άουτ.

79′ Αλλαγή για την Δράμα, ο Μπαράνκο στη θέση του Μενσά.

80′ Στο 85′ παραμένει το 1-0 ανάμεσα σε ΟΦ Ιεράπετρας και Παναχαϊκή στην Κρήτη.

84′ Ο Σάββας Σιατραβάνης στη θέση του Τάτου.

85′ Διαδικαστικά τα τελευταία λεπτά στο παιχνίδι, παραμένει το 0-3.

88′ Επικύνδυνο γύρισμα του Σιατραβάνη από δεξιά, δεν πρόλαβε ο Μικελτάτζε.

90′ Τέλος στην Κρήτη. Τελικό αποτέλεσμα: ΟΦ Ιεράπετρας – Παναχαϊκή 1-0.

90+1 4′ ‘εξτρα χρόνος.

90+5′ Τέλος παιχνιδιού. Εύκολο απόγευμα για την Ξάνθη που καθάρισε το παιχνίδι από το πρώτο μισό. Ο Τάτος στην αρχή του δευτέρου μέρους με ένα φανταστικό ανάποδο ψαλίδι πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ και τρίτο της ομάδας του. Τελικό αποτέλεσμα: Δόξα Δράμας – ΑΟ Ξάνθη 0-3.

Ακολουθεί αναλυτικό ρεπορτάζ…