«Καθαρή νίκη, από τις καλύτερες μας εμφανίσεις» επισήμανε ο Γιώργος Μαραντάς

Την ευχαρίστησή του από την εμφάνιση αλλά και την αποτελεσματικότητα της Ξάνθης στο άνετο πέρασμα από τη Δράμα εξέφρασε ο άμεσος συνεργάτης του Μπάμπη Τεννέ, Γιώργος Μαραντάς.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά η σημερινή εμφάνιση ήταν από τις καλύτερες φετινές, ενώ παράλληλα στάθηκε στον παράγοντα του άγχους των παικτών, αλλά και στο κακό ποδόσφαιρο της ομάδας στα προηγούμενα παιχνίδια.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Μαραντάς αρχικά δήλωσε: «Ήταν μια πολύ μεγάλη νίκη, η δεύτερη συνεχόμενη κόντρα στη Δόξα Δράμας. Η εμφάνιση ήταν πολύ καλή εμφάνιση. Πετύχαμε δύο πολύ όμορφα γκολ. Κρατάμε την εμφάνιση, βλέπουμε το επόμενο και πιο σημαντικό παιχνίδι.

Σημαντικό ρόλο έπαιξε το γρήγορο γκολ μας. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και μέχρι να δεχτούμε την κόκκινη κάρτα είχαμε την υπεροχή. Φαινόταν μόνο η ομάδα μας και ήταν από τις καλύτερες εμφανίσεις μας.»

Σχετικά με το πέναλτι, αποφάνθηκε λέγοντας: «Ήταν πέναλτι, δε νομίζω ότι ο διαιτητής μας το χάρισε. Στη συνέχεια της φάσης μπήκε γκολ. Ήταν μια καθαρή νίκη και δεν έπαιξε ρόλο η διαιτησία.»

Σε ερώτηση όσον αφορά το γεγονός πως ο ΑΟΞ δεν έχει απόδωσει μέχρι στιγμής καλό ποδόσφαιρο, ανέφερε: «Έχουμε αρκετό άγχος από την αρχή της σεζόν. Δεν παίξαμε καλό ποδόσφαιρο όμως στα τελευταία παιχνίδι βρίσκουμε τα πατήματά μας. Το σημαντικό είναι στον δεύτερο γύρο να παρουσιαστούμε όπως σήμερα. Σήμερα είχαμε και τα δύο· και καλή εμφάνιση και αποτελεσματικότητα.»

Τέλος, για το πως γίνεται τόσο έμπειροι ποδοσφαιριστές να έχουν άγχος απάντησε: «Πάντα υπάρχει άγχος και πίεση όταν κάνεις πρωταθλητισμό. Εχείς αυτούς τους παίκτες για να παίρνουν το άγχος πάνω τους και να αποδίδουν καλύτερα, ώστε η ομάδα να βγαίνει από το άγχος.»