Πήρε θέση ο Γωνιάδης: «Η Ευρώπη δεν είναι ελληνικό πρωτάθλημα φίλε Ολυμπιακέ»

O Ολυμπιακός ηττήθηκε με 1-3 από την Άρσεναλ στο γήπεδο «Καραϊσκάκης» για τον πρώτο επαναληπτικό της φάσης των «16» του Europa League.

Οι ερυθρόλευκοι διαμαρτυρήθηκαν γιαν το 2ο γκολ της Άρσεναλ, καθώς θεωρούν πως ο Γκάμπριελ στην προσπάθεια για κεφαλιά έχει βάλει τον αγκώνα του στον σβέρκο του Εμβιλά, αλλά ο Γερμανός Σίμπερτ έδειξε σέντρα.

Ο Εβρίτης πρώην μεσοεπιθετικός του Πανθρακικού Γιάννης Γωνιάδης, που έχει αγωνιστεί με την ομάδα στην μεγάλη κατηγορία όντας ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα τότε, φάνηκε αρκετά ενοχλημένος από τις διαμαρτυρίες των φίλων του Ολυμπιακού.

Με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, θεωρεί πως ο Γκάμπριελ πηδάει καθαρά στον αέρα, ενώ επισημαίνει πως στην Ευρώπη είναι διαφορετικό το επίπεδο και πως δεν μπορεί να δωθεί τέτοιο σφύριγμα όπως στο ελληνικό πρωτάθλημα όσο και να χτυπιούνται, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

«Λοιπόν δεν παρακολουθώ πολύ το ελληνικό πρωταθλημα γιατί έχει “κουράσει”. Και σήμερα ο Ολυμπιακός ζητάει φάουλ στο δεύτερο γκολ της Άρσεναλ. Φιλοολυμπιακοι και αντιολυμπιακοι θυμηθείτε ότι παίζουμε(λόγο ελληνικης καταγωγης) Ευρώπη με αξιολογημένους διαιτητές και VAR. Ο Γκαμπριέλ έχει σηκωθεί 2 μέτρα και καρφώνει με το κεφάλι, την ώρα που ο Μ’βιλα είναι στο έδαφος. Προφανώς και θα του ανεβεί από πάνω έπειτα. Δεν είναι ελληνικό πρωτάθλημα για να στο δώσουν φίλε Ολυμπιακέ όσο και να χτυπιέσαι. Αυτά.»

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.