Κομοτηναίος φυτεύει λουλούδια μπροστά από το ΔΑΚ Κομοτηνής αλλά επιτήδειοι τα κλέβουν

Ένας Κομοτηναίος, ο Γιώργος Κουτρουλός, που διατηρεί κατάστημα με λαχανικά, άνθη και φυτά στο Δημοτικό Στάδιο Κομοτηνής, προχώρησε σε μια «ανοιξιάτικη» κίνηση.

Άρχισε να φυτεύει λουλούδια διαφόρων χρωμάτων μπροστά από το Δημοτικό Στάδιο της Κομοτηνής. Μέχρι στιγμής έχει τοποθετήσει μικρές γλάστρες σε 11 δέντρα που βρίσκονται στο σημείο. 

«Είχε βάλει ο άνθρωπος που διατηρεί το καφέ εδώ κάποια λουλούδια. Είχε βάλει λουλούδια σε τέσσερα δέντρα και αποφάσισα να το συνεχίσω και έτσι έβαλα άλλα 11. Θέλουμε να ομορφύνουμε το περιβάλλον στο οποίο βρίσκονται τα καταστήματά μας», δήλωσε στον «Χρόνο» ο Γιώργος Κουτρουλός.

Είναι μια όμορφη κίνηση όπως περιέγραψε και ο ίδιος. «Αυτό θα ήθελα να τα δω να γίνεται και σε άλλους χώρους και βλέπω ότι και η δημοτική αρχή δεν τα έχει αφήσει έτσι. Κάνει δενδροφυτεύσεις και προσέχουν τα παρτέρια», επεσήμανε.

Βέβαια, παρόλο που η πρωτοβουλία έχει μοναχά μια ωραία νότα να προσθέσει στο περιβάλλοντα χώρο του Δημοτικού Σταδίου Κομοτηνής, δεν λείπουν και οι επιτήδειοι.

Συγκεκριμένα, όπως παρατηρεί, υπάρχουν πολίτες που πάνε και κλέβουν τα λουλούδια τα οποία ο ίδιος φυτρώνει. Το μήνυμα του προς τους επιτήδειους είναι σαφές: «Όσο οι πολίτες κλέβουν τα λουλούδια, αυτοί θα κλέβουν ένα και εγώ θα φυτρώνω δύο, ώστε να διατηρείται η ομορφιά».