Τηλεφωνικές απειλές, μηνύσεις και κλήση μέχρι και της… Αστυνομίας στην ΕΡΤ Κομοτηνής

Εδώ και καιρό το κλίμα στην ΕΡΤ Κομοτηνής δεν είναι στις καλύτερες στιγμές του , σε σημείο μάλιστα να έχει εμπλακεί και η αστυνομία. Συνεχείς αναφορές με κατεύθυνση τα κεντρικά της  Αθήνας για ενημέρωση σχετικά με συμπεριφορά εργαζομένου που διαταράσσει το συναδελφικό κλίμα, με την Αθήνα να φαίνεται να θέλει τον χρόνο της για να  λάβει αποφάσεις.

Ενα νέο περιστατικό προστέθηκε σήμερα όταν εργαζόμενη δέχτηκε τηλεφωνικά απειλή , από άλλη εργαζόμενη του ιδίου μέσου. Η πρώτη κατήγγειλε άμεσα το συμβάν στο αστυνομικό τμήμα προκειμένου να προβούν στις νόμιμες ενέργειες.

Να σημειωθεί ότι πριν λίγο καιρό η ΕΛΑΣ ασχολήθηκε και πάλι με υπόθεση της ΕΡΤ Κομοτηνής όταν τότε είχε γίνει και πάλι καταγγελία η οποία έχει πάρει το δρόμο της.

Η κεντρική διοίκηση της Αγίας Παρασκευής  θέλει το  χρόνο της για να δώσει λύση , με το θέμα πλέον να έχει ξεφύγει από το εσωτερικό της Οδού Κοσμίου και να γίνεται γνωστό στην τοπική κοινωνία.

Πάντως από ότι φαίνεται η ΕΡΤ έχει μεγάλες ανοχές, αφού , αν κάτι ανάλογο γίνονταν στον ιδιωτικό τομέα , τότε οι συνέπειες θα ήταν άμεσες αλλά και αποτελεσματικές για  αυτόν που τις προκαλεί και όχι για τον θιγόμενο.

Πηγή: https://maronnews.gr/