Champions League: Απέκλεισε την παρέα του Ρονάλντο με τον ίδιο τρόπο που σκόραρε πριν 2 χρόνια στα Πηγάδια

Ο Σέρζιο Ολιβέιρα ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της Πόρτο κόντρα στη Γιουβέντους στο Τορίνο, αφού με δύο προσωπικά τέρματα έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του παρά την ήττα με 3-2.

Ο Πορτογάλος μέσος άνοιξε νωρίς το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 19′, με τους γηπεδούχους να γυρίζουν το παιχνίδι με δύο γκολ του Κιέζα και με το 2-1 της κανονικής διάρκειας να οδηγείται το ματς σε παράταση.

Ο Ολιβέιρα με ένα πανέμορφο χτύπημα φάουλ, και ενώ η Πόρτο έκανε υπερπροσπάθεια παίζοντας με 10 παίχτες από τις αρχές του β’ μέρους, έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του για τους «8» του Champions League, αφού το 3-2 που πέτυχε η Γιούβε στα τελευταία λεπτά δεν της έφτανε.

Μάλιστα πριν δύο χρόνια, τον Μάρτιο του 2019, ο Σέρζιο Ολιβέιρα στο σύντομο πέρασμά του από την Ελλάδα με την φανέλα του ΠΑΟΚ, είχε σκοράρει ένα εξαιρετικό γκολ και πάλι με απευθείας εκτέλεση φάουλ στα Πηγάδια, στην νίκη του δικεφάλου του Βορρά κόντρα στην Ξάνθη με 1-2 για την Super League.

Αναμφισβήτητα πάντος δεν έχει την ίδια αξία με το σημερινό γκολ, που χάρισε στην ομάδα του την πρόκριση στα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, απέναντι στον σούπερ σταρ Κριστιάνο Ρονάλντο και τους υπόλοιπους πρωτοκλασάτους παίχτες του Αντρέα Πίρλο.