Football League: Στην Καβάλα επιστρέφει ο Μελισσόπουλος

Μετά από λίγους μήνες στην Καβάλα που αγωνιζόταν και πέρισυ επιστρεφει ο Ραφαήλ Μελισσόπουλος.

Ο 24χρονος (γεννημένος στις 19/2/1997) ακραίος επιθετικός φέτος αγωνίστηκε στην Γ’ Εθνική μέχρι την διακοπή στον Απόλλωνα Παραλιμνίου, ωστόσο επιστρεφει στους «αργοναύτες» με τους οποίους είχε 16 συμμετόχες (13 σε Football League και 3 σε Κύπελλο Ελλάδας), μετρώντας στο πρωτάθλημα 2 γκολ και 1 ασίστ.

Αποτελεί προϊόν των ακαδημιών του ΑΟΞ, έχοντας και συμμετοχές με την ανδρική ομάδα. Πέραν της Ξάνθης, έχει αγωνιστεί και στον ΝΠΣ Βόλο ως δανεικός το 2017. Μαζί του ανακοινωθηκε και ο Κυριακος Βακιρτζής του Ορφέα Ελευθερούπολης.

Η ανακοίνωση αναφέρει: “Η Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Ραφαήλ Μελισσόπουλο και Κυριάκο Βακιρτζή.  

Ο γνώριμος σε όλους μας Ραφαήλ επιστρέφει μετά από μια ολιγόμηνη απουσία, για μη “αγωνιστικούς”  λόγους,  για να συνεχίσει αυτό που αρχίσαμε όλοι μαζί και “βίαια” διακόπηκε. 

Ο Κυριάκος Βακιρτζής έρχεται από τον Ορφέα Ελευθερούπολης και θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον Πρόεδρο Χρυσόστομο Μανωλαρά και το Δ.Σ. του Ορφέα. Επίσης θέλουμε θερμά να ευχαριστήσουμε  το διοικητικό Συμβούλιο, τον πρόεδρο Νικόλαο Λαμπίδη και τον εξαίρετο προπονητή Μαγκαφίνη Δημήτριο  του Αετού Οφρυνίου που άμεσα συναίνεσαν σε αυτή την μετακίνηση. Νιώθουμε κυριολεκτικά μεγάλη τιμή όταν οι ομάδες του Νομού μας καταλαβαίνουν τον αγώνα μας και στέκονται δίπλα μας τόσο πρόθυμα.  

Μας δημιουργεί μεγάλη αίσθηση ευθύνης και να γνωρίζουν όλοι ότι και από την πλευρά μας έχουμε την υποχρέωση να είμαστε δίπλα τους σε οποιοδήποτε θέμα μας ζητηθεί. 

Σας ευχαριστούμε Κύριοι. Το Δ. Σ. της Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965″