Μια 11αδα tips για τον αγώνα ΑΟ Ξάνθη – Απόλλων Λάρισας (15:00, LIVE ThrakiSportS)

Η Ξάνθη φιλοξενεί στα Πηγάδια τον Απόλλων Λάρισας για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2. Το παιχνίδι είναι το πρώτο του β’ γύρου.

Για να σας βάλουμε στο κλίμα του σημαντικού αγώνα, παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε 11 ενδιαφέρουσες πτυχές αυτής της σημαντικής αναμέτρησης ώστε να την παρακολουθήσετε απρόσκοπτοι.

1. Με το παιχνίδι αυτό οι δυο ομάδες εκκινούν τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Ωστόσο σε αντίθεση με τις υπόλοιπες, αυτό θα είναι το 11ο παιχνίδι και για τους δυο αντιπάλους και όχι το 12ο που θα ισχύει για τις άλλες ομάδες αφού χρωστάνε από τον πρώτο γύρο τα ματς με την Δόξα Δράμας.

2. Με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου η Ξάνθη βρίσκεται στην 6η θέση με 15 βαθμούς ενώ ο Απόλλωνας στην 10η θέση με 9 βαθμούς. Αμφότερες οι ομάδες έχουν ματς λιγότερο (με την Δοξα Δράμας που έχει δύο).

3. Στην έδρα της η Ξάνθη παραμένει αήττητη, αφού και τις τρεις ηττες της στον πρώτο γύρο τις γνώρισε εκτός έδρας (σε Εργοτέλη, Διαγόρα και Παναχαϊκή).

4. Εκτός έδρας ο Απόλλων Λάρισας δεν έχει ακόμα νίκη. Μετράει τρεις ήττες και δυο ισοπαλίες, σε Λιβαδιά και Ιεράπετρα.

5. Με διαφορετικό προπονητή θα βρεθούν στο γήπεδο οι δύο ομάδες σε σχέση με το πρώτο τους παιχνίδι πριν ενάμιση μήνα. Μόλις την Δευτέρα ανακοινώθηκε επίσημα ο Μπάμπης Τεννές ως πρώτος προπονητής από την Ξάνθη (δείτε την ανακοίνωση με ένα κλικ ΕΔΩ). Επίσης ο Απόλλων Λάρισας θα έχει στον πάγκο του τον Κώστα Φραντζέσκο που αντικατέστησε τον Γιάννη Μάγγο.

6. Στην πρώτη αποστολή της εποχής Τεννέ η αποστολή της Ξάνθης έχει μεν πολλές απουσίες αλλα αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές. Δείτε τους εκλεκτούς του νέου προπονητής με ένα κλικ ΕΔΩ.

7. Με 20 ποδοσφαιριστές θα ταξιδέψει και ο Απόλλων Λάρισας για το παιχνίδι της Τετάρτης στα Πηγάδια. Δείτε ποιους επέλεξε ο προπονητής Κώστας Φραντζέσκος με ένα κλικ ΕΔΩ.

8. Οι δυο ομάδες έχουν μικρή προϊστορία αγώνων που αρχίζει από τα δύο παιχνίδια του Κυπέλλου το 2020 και ολοκληρώνεται πριν ενάμισι μήνα με το παιχνίδι του πρώτου γύρου. Λεπτομέρειες για την προϊστορία με ένα κλικ ΕΔΩ.

9. Φαβορί για τις στοιχηματικές εταιρίες είναι η Ξάνθη με απόδοση 1.46, η ισοπαλία έχει 3.95 ενώ το διπλό του Απόλλωνα Λάρισας είναι στο 7,10. Δείτε τις αποδόσεις και των υπόλοιπων παιχνιδιών με ένα κλικ ΕΔΩ.

10. Διαιτητής της αναμέτρησης έχει οριστεί ο Κωνσταντίνος Πουλικίδης από την γειτονική Δράμα με βοηθούς τους Κουβαλάκη (Δράμας) και Αναστασιάδη (Σερρών) ενώ 4ος Διαιτητής ορίστηκε ο Δραγούσης (Κιλκίς). Δείτε τους ορισμούς της αγωνιστικής με ένα κλικ ΕΔΩ.

11. Το παιχνίδι στα Πηγάδια ανάμεσα σε ΑΟ Ξάνθη με τον Απόλωνα Λάρισας θα ξεκινήσει στις 15:00. Την ίδια ώρα θα γίνει και τα παιχνίδια του πρωτοπόρου Εργοτέλη με τον Ιωνικό, Λεβαδειακός – ΑΕ Καραϊσκάκης ενώ στις 15:30 θα ξεκινήσει το ΑΟ Τρίκαλα – Παναχαϊκή. Πιο νωρίς θ’ αρχίσουν τα άλλα δύο Δόξα Δράμας – Χανιά στις 13:30 και Διαγόρας Ρόδου – ΟΦ Ιεράπετρας στις 14:00. Για όλες τις αναμετρήσεις θα υπάρχει live ενημέρωση από το ThrakiSportS.