Super League 2: Με τους Ξανθιώτες ταξίδεψε για την έκπληξη στη Ρόδο ο ΟΦ Ιεράπετρας

Την αποστολή με την οποία αναχώρησε στη Ρόδο για τον αγώνα με τον Διαγόρα ανακοίνωσε ο τεχνικός των Κρητικών Τίμος Καβακάς.

Εντός της 20μελούς αποστολής βρίσκονται οι νεαροί Ξανθιώτες μεσοεπιθετικοί Γιώργος Τσιλιγγίρης και Νεκτάριος Κοτόπουλος, στην πρώτη τους αποστολή λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση του δανεισμού τους από την Ξάνθη στην ομάδα του Λασιθίου.

Βεβαίως εντός των επιλογών του Τίμου Καβακά βρίσκεται και ο Ξανθιώτης αμυντικός Οκάν Χατζητερζόγλου αλλά και ο Εβρίτης Στράτος Χιντζίδης. Αναλυτικά η ενημέρωση του ΟΦΙ που εκδόθηκε το απόγευμα της Τρίτης αναφέρει τα εξής:

«Στην Ρόδο αύριο Τετάρτη στις 14.00 ο ΟΦΙ αντιμετωπίζει τον Διαγόρα. Η αποστολή της ομάδας μας αναχώρησε σήμερα Tρίτη πρωί από το αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» του Ηρακλείου με προορισμό την Ρόδο.

Η αποστολή του ΟΦΙ είναι: Χρ. Αθανασόπουλος, Ι. Μανουσάκης, Ι. Πριόνας, Α. Μασουέρο, Γ. Σμίλτος, Μ. Καψάλης, Εμμ. Περδίκης, Ε. Χιντζίδης, Ο. Χατζητερζόγλου, Κ. Τεγούσης, Β. Βογιατζής, Α. Φουάσης, Δ. Γκίνη, Μπαράτα, Κ. Κούστα, Γ. Αποστολίδης, Ντάλα Κόστα, Μ. Ντούνης, Δ. Αρσενίδης, Ν. Κοτόπουλος, Γ. Τσιλιγγίρης.»