Έδωσε δανεικούς στον ΟΦ Ιεράπετρας Κοτόπουλο και Τσιλιγγίρη η ΠΑΕ Ξάνθη

Η ΠΑΕ Ξάνθη αποφάσισε να παραχωρήσει με μορφή δανεισμού σε μια ανταγωνίστρια ομάδα της στο πρωτάθλημα, τον ουραγό ΟΦ Ιεράπετρας (με τον οποίο αγωνίστηκε την περασμένη Κυριακή) δύο από τα παιδιά που έγιναν επαγγελματίες το καλοκαίρι και επωμίστηκαν το βάρος στους αγώνες μπαράζ με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο λόγος για τους Γιώργο Τσιλιγγίρη και Νεκτάριο Κοτόπουλο, οι οποίοι παραχωρούνται στην Ιεράπετρα προφανώς για να πάρουν χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Super League 2 (από την στιγμή που φαίνεται ότι δεν χωρούσαν στο ρόστερ της ομάδας της Ξάνθης).

Την σχετική ανακοίνωση έκανε η ομάδα της Κρήτης λίγο πριν τις πέντε το απόγευμα και έχει ως εξής:

«Η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΙ ανακοινώνει την απόκτηση των, Νεκτάριο Κοτόπουλο και Γιώργο Τσιλιγγίρη με μορφή δανεισμού από τον ΑΟ Ξάνθης.
Ο Νεκτάριος Κοτόπουλος, είναι γεννημένος στις 12/9 του 2002 στο Άβατο Ξάνθης και αγωνίζεται ως επιθετικός. Βρίσκεται στην Ακαδημία της Ξάνθης από το 2016, στο περσινό πρωτάθλημα Κ19 της Super League 1 σκόραρε 3 τέρματα σε 11 συμμετοχές. Ενώ είναι σταθερά στις κλήσεις των μικρών Εθνικών ομάδων Παίδων και πλέον Νέων.
Ο Γιώργος Τσιλιγγίρης είναι γεννημένος στις 19/9 του 2001. Είναι γέννημα θρέμμα παιδί των Ακαδημιών του ΑΟ Ξάνθης, έχοντας περάσει από όλα τα ηλικιακά τμήματα από τα οποία μάλιστα έχει διατελέσει και αρχηγός. Είναι πολυσύνθετος ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό. Στο περσινό πρωτάθλημα Κ19 της Super League 1 σκόραρε 5 τέρματα σε 14 ματς».