Έπαιξε για Ξάνθη, καταλήγει όμως στη… Μύκονο ο Σάκης Τσιώλης!

Παρά το γεγονός πως το όνομά του έπαιξε στα ρεπορτάζ ομάδων της Super League 2 (ανάμεσα στις οποίες και η Ξάνθη), ο Σάκης Τσιώλης θα επιστρέψει στους πάγκους για ομάδα-«έκπληξη».

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε αποκλειστικό δημοσίευμα, ο πρώην τεχνικός του ΑΟΞ, που κάθισε στον πάγκο της ομάδας τους πρώτους μήνες της σεζόν 2014-2015 (Από τον Ιουνίο μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2014, καθοδηγώντας την για τρία παιχνίδια πρωταθλήματος)· αλλά παράλληλα βρέθηκε εκ των υποψηφίων ώστε να ανατικαταστήσουν τον Τόνι Πόποβιτς, βγαίνοντας μάλιστα 3ος πιο επιθυμητός στον κόσμο του ΑΟΞ μέσα από την σχετική ψηφοφορία που έτρεξε το ThrakiSportS· θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕ Μυκόνου, ομάδα του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, σε μία είδηση που αναμφίβολα προκαλεί αίσθηση.

Αναλυτικά, το δημοσίευμα αναφέρει: «Μια βόμβα μεγατόνων όπως αποκαλύπτει αποκλειστικά το MykonosVoice είναι στα σκαριά με έναν από τους κορυφαίους Έλληνες προπονητές να έρχεται στη Μύκονο για να βοηθήσει την ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ στην προσπάθεια που θα κάνει τις επόμενες μέρες μετά την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ´Εθνικής.

Ο έμπειρος Έλληνας προπονητής που έχει ψηφιστεί καλύτερος προπονητής για τέσσερις σεζόν στην Σούπερ Λιγκ, θα κατέβει αύριο στο νησί ώστε να αναλάβει ένα ρόλο στην ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ που θα ξεκαθαριστεί τις επόμενες μέρες μετά την συνάντηση που θα έχει με τον πρόεδρο Αλέκο Κουκά. Στην απόφαση Τσιώλη να έρθει στο νησί καθοριστικό ρόλο παίζει η παρουσία του Αλέκου Κουκά που είναι προσωπικός του φίλος και είναι διατεθειμένος σύμφωνα με πληροφορίες να βοηθήσει την ομάδα της ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ στην δύσκολη προσπάθεια της Γ´Εθνικής. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ θα έχει μαζί του σε αυτή την προσπάθεια και τον Θεόφιλο Παχατουρίδη, που θα είναι κοντά στον σύλλογο μετά την αποχώρηση του Ανδρέα Σκέντζου. Η κάθοδος Τσιώλη στη Μύκονο δημιουργεί τεράστια αίσθηση στο χώρο της Γ´Εθνικής».