Είναι επίσημο! Ανακοινώθηκε η πρόσληψη του Μπάμπη Τεννέ στον ΑΟΞ

Λιγο μετά τις 12.00 το μεσημέρι της Δευτέρας ανακοινώθηκε επίσημα από την ΠΑΕ Ξάνθη η πρόσληψη του Μπάμπη Τεννέ ως επικεφαλής προπονητή του ΑΟ Ξάνθη.

Η ανακοινωση έχει ως εξής:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ καλωσορίζει στο τεχνικό επιτελείο του τον Μπάμπη Τεννέ. Ο Μπάμπης Τεννές αναλαμβάνει επικεφαλής προπονητής της ομάδας, εγκαινιάζοντας την επίσημη συνεργασία του με την ομάδα της Ξάνθης.

Ο νέος προπονητής του ΑΟΞ σημειώνει πολύχρονη παρουσία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, έχοντας εδραιώσει το όνομά του στο προπονητικό στερέωμα. Η πολύπλευρη και πολυεπίπεδη εμπειρία του οδήγησε την διοίκηση του ΑΟΞ στην απόφαση να ηγηθεί του στο τεχνικού επιτελείου της ομάδας. Ο Μπάμπης Τεννές δουλεύει σκληρά και μεθοδικά και φροντίζει πάντα να παρουσιάζει στο γήπεδο μια ομάδα δυναμική και πάνω απ΄όλα δεμένη.

Με τα βλέμμα στραμμένο προς την άνοδο, οι παίκτες υπό την καθοδήγηση του κου Τεννέ θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους στο γήπεδο σε μια ιστορική χρονιά για την Xanthi FC.

Η διοίκηση και οι παίκτες υποδέχονται τον Μπάμπη Τεννέ στο τιμόνι της ομάδας και του εύχονται κάθε επιτυχία στη νέα του θέση!