«Χωρίζουν το καλοκαίρι η ΑΕΚ και ο Πέτρος Μάνταλος» αναφέρει πρωτοσέλιδο αθλητικής εφημερίδας

Στην «αποκάλυψη» ότι το καλοκαίρι θα χωρίσουν οι δρόμοι της ΠΑΕ ΑΕΚ με τον Κομοτηναίο αρχηγό της Πέτρο Μάνταλο προχωρά η στήλη των Παρασκηνίων του Sportime.

Οπως αναφέρεται στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, είναι αυξημένη η πιθανότητα οι δυο πλευρές να μην συνεχίσουν μετά το καλοκαίρι και κατά συνέπεια είναι δύσκολα να μπει αρχηγός στο νέο γήπεδο ο Θρακιώτης άσσος.

Η πρόθεση του Δημήτρη Μελισσανίδη να εκμεταλλευθεί τον Μάνταλο για να κερδίσει χρήματα φάνηκε το περασμένο καλοκαίρι, έστω και αν χάλασε τελικά η μεταγραφή του στην αραβική χώρα.

Με δεδομένο ότι το συμβόλαιό του λήγει το 2022, το προσεχές καλοκαίρι αναμένεται καυτό και φαίνεται και από το δημοσίευμα ότι η ΑΕΚ βγάζει στο ράφι τον αρχηγό της, βάζει ταμπελάκι και περιμένει υψηλές προσφορές από το εξωτερικό με τον ίδιο τον Μάνταλο να δείχνει ότι δεν αρνείται το ενδεχόμενο να φύγει για τα ξένα.

Το αναλυτικό ρεπορτάζ που δημοσιευει το Sportime έχει ως εξής:

Η ΑΕΚ έχει πάρει την απόφαση να προχωρήσει του πώληση του Μάνταλου το επόμενο καλοκαίρι, μετά από τόσα χρόνια κοινής πορείας.

Το καλοκαίρι άνοιξε πληγές. Άφησε το στίγμα του σε μία θεωρητικά σχέση ζωής. Όπως αυτή ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον αρχηγό της!

Ή αλλιώς εκείνη μεταξύ του Πέτρου Μάνταλου και του Δημήτρη Μελισσανίδη. Το deal με την Αλ Νασρ «χάλασε» in extremis. Μαζί και η μαγιά στην εδώ και 6 χρόνια συνεργασία των δύο πλευρών.

Ο «Πετράν», όπως τον αποκαλούν στα αποδυτήρια της ΑΕΚ, δεν ήταν ξανά ποτέ ο ίδιος. Το influence στο παιχνίδι του άρχισε σταδιακά να εξαλείφεται. Και πλέον με την έλευση του Μανόλο Χιμένεθ άρχισε να μην αισθάνεται το ίδιο safe και στο κομμάτι της 11άδας.

«Κουμπώνει» στις τρύπες, όχι εκείνες σε αυτόν. Πότε εξτρέμ και πότε μπροστά από τα δύο κεντρικά χαφ, όπως λογικά θα γίνει και αύριο απέναντι στον Παναθηναϊκό. Το συμβόλαιο εκπνέει το καλοκαίρι του 2022. Συζήτηση για οποιαδήποτε ανανέωση της συνεργασίας ούτε λόγος. Συνάμα, ο «captain» βαδίζει στα 30 χρόνια ζωής!

Η ΑΕΚ έχει αποδείξει πολλάκις πως δεν κάνει χάρες. Ορίζει η ίδια την τιμή. Στην περίπτωση του Μάνταλου και των 700 plus (καθαρών) χιλιάδων ευρώ του συμβολαίου του δύσκολα θα ανταποκριθεί.

Είναι ξεκάθαρο μια και η μπογιά του «Πετράν» έχει αρχίσει να φθείρεται. Που οδηγούμαστε;  Όχι σε αδιέξοδο, αλλά σε σοβαρό ενδεχόμενο πώλησης! Ναι, η ΑΕΚ έχει βγάλει στο σφυρί τον Πέτρο Μάνταλο. Η πιάτσα βοά. Τα νούμερα δεν έχουν σχέση με το παρελθόν.

Ακόμη και με δύο «χαρτιά» το αφεντικό δύσκολα θα διστάσει. Υπάρχει ο ηθικός φραγμός της προσωπικής σχέσης σεβασμού με τον παίκτη, αλλά το όφελος του club είναι πάνω από όλα! Αλήθεια, ο παίκτης τι λέει; Όνειρο του είναι να εμφανιστεί σε ρόλο πρωταγωνιστή και με το περιβραχιόνιο στο μπράτσο στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Μόνο που πλέον οι συνθήκες δεν βγάζουν την ανάλογη δυναμική και ο ίδιος οφείλει να σεβαστεί τον εαυτό του. ΤΕΛΟΣ.