Επανέρχεται στο παιχνίδι για την προεδρία της ΕΠΟ ο Ντέμης Νικολαΐδης ως… «Plan B» του Ζαγοράκη

Ο Ντέμης Νικολαΐδης εμφανίζεται ως το κεντρικό πρόσωπο στο «Plan B» για την θέση του προέδρου της ΕΠΟ, σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η υποψηφιότητα του Θοδωρή Ζαγοράκη.

Όπως αναφέρει η «Livesport» του Σαββάτου, ο Αλεξανδρουπολίτης παλαίμαχος αθλητής και πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ βρίσκεται στο κεντρικό πλάνο του «Plan B» για τις εκλογές της ΕΠΟ, σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η υποψηφιότητα του Θοδωρή Ζαγοράκη.

Ο άλλοτε αρχηγός της Εθνικής Ομάδας που σήκωσε το Euro2004 και νυν ευρωβουλευτής (πρόσφατα επέστρεψε στις τάξεις της ΝΔ) φέρεται σύμφωνα με το δημοσίευμα να κάνει δεύτερες σκέψεις σχετικά με το ζήτημα και ο Ντέμης Νικολαΐδης εμφανίζεται ψηλά στην λίστα της κυβέρνησης για την επόμενη μέρα στην Ομοσπονδία.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται το όνομα του Εβρίτη αφού και πριν ένα χρόνο περίπου είχε πρωτοπέσει στο τραπέζι. Σε κάθε περίπτωση πάντως, το δημοσίευμα επισημαίνει ότι ο Ζαγοράκης παραμένει η πρώτη επιλογή του Μεγάρου Μαξίμου για την ΕΠΟ και μάλιστα ο Λευτέρης Αυγενάκης ασκεί αφόρητες πιέσεις να πει το ναι και να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του.