Volley League: Εβρίτικη κόντρα στο Κηφισιά – ΠΑΟΚ και εξ αναβολής ΠΑΟ – Φίλιππος Βέροιας! Το πρόγραμμα, οι διαιτητές και το τηλεοπτικό πρόγραμμα

Γεμάτο μετά από αρκετές αγωνιστικές το “μενού” της Volley League Ανδρών, με πιο σημαντική αναμέτρηση αυτή ανάμεσα σε Κηφισιά και ΠΑΟΚ, με Εβρίτικο άρωμα.

Η αγωνιστική δράση ξεκινάει με την αναμέτρηση του Μίλωνα με τον Φίλιππο Βέροιας, μάχη για την 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι μάχες συνεχίζονται με την πιο σημαντική αναμέτρηση της αγωνιστικής ανάμεσα σε Κηφισιά και ΠΑΟΚ, μια κόντρα των Κασαμπαλή – Κοντοστάθη απέναντι στον Κουμεντάκη.

Τέλος, η αγωνιστική δράση κλείνει με την εξ αναβολής αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Φίλιππο Βέροιας, η οποία είχε αναβληθεί λόγω COVID19.

Το πρόγραμμα:

VOLLEY LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ – 14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σάββατο 27/2, Ώρα 20:00, Γήπεδο Κλειστό «Κροίσος Πέρσης» Νέα Σμύρνη (Live Streaming V.L.): Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων – Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας Διαιτητές: Βουδούρης, Κουτσούλας, Παρατηρητής: Πέρρος, Επόπτες: Χατζηβασιλείου, Κατσιάρας, Γραμματεία: Θεοδωρίδου.

Κυριακή 28/2, Ώρα 17:00, Γήπεδο Ζηρίνειο Κηφισιάς (ΕΡΤ-Sports): Α.Ο.Π. Κηφισιάς – Π.Α.Ο.Κ.
Διαιτητές: Φραγκάκης, Ονόπας, Παρατηρητής: Μαυρικίδης, Επόπτες: Γεωργιάδης Στ., Βαρατάσης, Γραμματεία: Μπίτσικα.

ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ: Παναθηναϊκός Α.Ο. – Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ: Α.Ο. Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ – Ο.Φ.Η.

VOLLEY LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ – 11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Κυριακή 28/2 , Ώρα 17:00, Γήπεδο Κλειστό Αγίου Θωμά (Live Streaming V.L.): Παναθηναϊκός Α.Ο. – Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας
Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Ράντσιου, Παρατηρητής: Γεωργουλέας, Επόπτες: Αρβανίτης, Παπαγιαννόπουλος, Γραμματεία: Εμμανοηλίδη.