Ημέρα πένθους για την Ξάνθη – Έφυγε από την ζωή ο Παναγιώτης Συρόπουλος

Δεν άντεξε δυστυχώς ο Παναγιώτης Συρόπουλος. Οπως έγινε γνωστό λίγο πριν τις 10.00 το πρωί, ο εκ των κορυφαίων αθλητικογράφων της Ξάνθης, βραβευμένος από τον ΠΣΑΤ, έφυγε από τη ζωή βυθίζοντας στο πένθος και την θλίψη όλον τον φίλαθλο κόσμο της περιοχής.

Ο Παναγιώτης Συρόπουλος νοσηλευόταν από την Παρασκευή στο Διαβαλκανικό. Χρειάστηκε το Σάββατο να υποβληθεί σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση που με βάση τα λεγόμενα των γιατρών είχε πάει καλά, ωστόσο παρέμενε στην εντατική όλες αυτές τις μέρες και δυστυχώς η καρδούλα του δεν άντεξε.

Την θλιβερή είδηση έκανε γνωστή η ίδια η ΠΑΕ Ξάνθη με συλλυπητήρια ανακοίνωσή της, που έχει ως εξής:

Το Διοικητικό Συμβούλιο, το Ποδοσφαιρικό Τμήμα καθώς και το Διοικητικό Προσωπικό του ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ εκφράζουν την ειλικρινή θλίψη τους για τον θάνατο του Παναγιώτη Συρόπουλου.
Ο Παναγιώτης από την δεκαετία του 80’ ήταν δίπλα στην ομάδα μας καθώς με τα άρθρα αλλά και τις τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές μεταδόσεις ενημέρωνε με συνέπεια τους φιλάθλους της ομάδας.
Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

Ο Παναγιώτης Συρόπουλος ως ρεπόρτερ ήταν παρών σε όλες τις ευρωπαϊκές της μάχες του ΑΟΞ, περιέγραψε για αθηναϊκό ραδιόφωνο την ιστορική πρόκριση επί της Λίνφιλντ ενώ ήταν παρών το μακρινό 1991 και στην υπογραφή της συμφωνίας με την Βιαμάρ για την μετονομασία της ομάδας σε Skoda Ξάνθη και την ανάληψη του ιδιοκτησιακού της καθεστώτος από τον Χρήστο Πανόπουλο.

Βροχή πέφτουν τα συλλυπητήρια μηνύματα με το άκουσμα της θλιβερής είδησης, το πρωί της Τετάρτης. Περισσότερα σε λίγο…