Λεωνίδα Βόκολο και Μπάμπη Τεννέ προσθέτει στους υποψηφίους για τον πάγκο της Ξάνθης το Sport24

Μπαράζ ονομάτων συνεχίζει να κυκλοφορεί για την διαδοχή του Τόνι Πόποβιτς, μετά την επισημοποίηση του διαζυγίου με την Ξανθη το μεσημέρι της Δευτέρας.

Ηδη, οπως έχει αναφέρει το ThrakiSportS, ως φαβορί προβάλει ο Μάκης Χάβος με τους Νίκο Παπαδόπουλο και Σάκη Τσιώλη να αναφέρονται ως αουτσάιντερ.

Ωστόσο σύμφωνα με το Sport24 και το όνομα του Λεωνίδα Βόκολου να βρίσκεται ψηλά στη λίστα. «Ο 50χρονος τεχνικός άφησε καλές εντυπώσεις την περσινή σεζόν στον πάγκο του Πανιωνίου, παρά τον υποβιβασμό της ομάδας», αναφέρει η ιστοσελίδα.

Προσθέτει ότι φέτος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού Λευκωσίας, διαδεχόμενος τον Γιάννη Πετράκη. Παρ’ όλα αυτά, το τελευταίο διάστημα και κυκλοφορεί ξανά ελεύθερος και ψάχνει μία νέα προπονητική πρόκληση.

Κατά το παρελθόν, ο Βόκολος έχει καθίσει στους πάγκους των Παναγιαλείου, Κέρκυρας, Ολυμπιακού Βόλου, ενώ ήταν προπονητής για μία διετία στις μικρές εθνικές ομάδες (Κ17 και Κ19), αλλά και στενός συνεργάτης του Φερνάντο Σάντος στην Ανδρών απ’ το 2011 έως το 2014.

«Εκτός από τον Βόκολο, μεταξύ των υποψηφίων για να διαδεχθούν τον Πόποβιτς είναι κι ο Μπάμπης Τεννές», καταλήγει το ρεπορτάζ του Sport24.