Η συγκίνηση Χατζητερζόγλου για την επιστροφή του ως αντίπαλος στα Πηγάδια

Για πρώτη φορά ως αντίπαλος της ομάδας που τον ανέδειξε και μάλιστα μέσα στο γήπεδό της αγωνίστηκε ο Οκάν Χατζητερζόγλου το μεσημέρι της Κυριακής.

Ο 24χρονος Ξανθιώτης κεντρικός αμυντικός ανακοινώθηκε μόλις την περασμένη Παρασκευή από τον ΟΦ Ιεράπετρας, εντάχθηκε στην αποστολή του Τιμου Καβακά για την Ξάνθη και τελικά αγωνίστηκε ως βασικός στην αναμέτρηση του Xanthi FC Arena κερδίζοντας και το πέναλτι από το οποίο προήλθε η ισοφάριση των Κρητικών.

Ο Οκάν Χατζητερζόγλου ξεκίνησε την σεζόν στον Απόλλωνα Λάρισας και βρέθηκε απέναντι στον ΑΟΞ και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στην Λάρισα, αλλά τότε δεν αξιοποιήθηκε από τον τότε προπονητή του Γιάννη Μάγγο. Εμεινε στον πάγκο και είχε κληθεί να κάνει και δηλώσεις ως ο Ξανθιώτης του Απόλλωνα Λάρισας στην ΕΡΤ3.

Ο Οκάν Χατζητερζόγλου προέρχεται από ποδοσφαιρική οπικογένεια. Από μικρός στα γήπεδα, αναδείχθηκε από τις ακαδημίες του ΑΟΞ και υπέγραψε πριν έξι χρόνια επαγγελματικό συμβόλαιο. Πέρυσι αγωνίστηκε στην ρουμανική Ακαδέμικα Κλινσένι ενώ στο παρελθον έχει φορέσει την φανέλα και του Πανσερραϊκού, ως δανεικός από την Ξάνθη.

Ο ίδιος ήταν εμφανως συγκινημένος για την επιτροφή του στα πάτρια εδάφη – έστω και ως αντιπαλος. Κατά τη παραμονή του στα Πηγάδια, συνομίλησε με αρκετούς παλιούς φίλους και συνεργάτες, υπαλλήλους και ανθρώπους της Ξάνθης. Αλλωστε είναι πολύ αγαπητός.

Αρκετοί απορούν για ποιον λόγο παιδιά που προέρχονται από τα σπλάχνα της ομάδας και κατάγονται από την Ξάνθη δεν βρίσκουν θέση στπ νέο πολυπληθές ρόστερ του συλλόγου, με αποτέλεσμα να αγωνίζονται σε αντίπαλες ομάδες και να τους απολαμβάνουν οι συγγενείς τους στην Ξάνθη ως… αντιπάλους της ομάδας του τόπου.