Super League: Υποχρέωσε τον Ολυμπιακό στην πρώτη απώλεια στο «Καραϊσκάκης» ο Μάντζιος

Ο Άρης του πρώην τεχνικού του Πανθρακικού Άκη Μάντζιου κατάφερε να πάρει την ισοπαλία με 1-1 στο «Καραϊσκάκης» απέναντι στον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ στο 41′. Εξαιρετικό τσίμπημα του Βαλμπουενά για τον Χολέμπας που έκανε το όβερ λαπ και σέντραρε για τον Μασούρα στο δεύτερο δοκάρι. Ο 27χρονος έκανε το σουτ και ναι μεν ο Κουέστα αντέδρασε σωστά η μπάλα στρώθηκε στον Ανδρούτσο που την «έκοψε» για τον Φορτούνη και εκείνος την έστειλε στα δίχτυα εμ ωραίο τελείωμα για το 1-0.

Ο Άρης έφερε το παιχνίδι στα ίσα με πέναλτι του Μήτρογλου στο 83′. Αρχικά ο Ρόουζ έκανε την μακρινή μπαλιά για τον Μπρούνο που είχε περάσει αριστερά, ο Ρέαμπτσιουκ «έχασε» τη φάση, ο Βραζιλιάνος πήρε την κατοχή και σέντραρε για τον Μαντσίνι, που βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Ολυμπιακού, τσίμπησε την μπάλα προ του Σα και ο Πορτογάλος γκολκίπερ τον ανέτρεψε. Ο ρέφερι Σιδηρόπουλος καταλόγισε αμέσως το πέναλτι που μετέτρεψε ο Μήτρογλου σε γκολ για το τελικό 1-1.

Αυτή η ισοπαλία ήταν η πρώτη απώλεια για τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκακης» την φετινή περίοδο. Οι ερυθρόλευκοι του ξανθιώτη τεχνικού διευθυντή Βασίλη Τοροσίδη παραμένουν πρώτοι στην βαθμολογία με 58 βαθμούς, στο +12 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ, ενώ αντιμετωπίζουν την άλλη Δευτέρα τον Βόλο εκτός έδρας (ενδιάμεσα έχει το παινχίδι με την Αϊτχόβεν για τους «32» του Europa League).

Από την άλλη ο Άρης ανέβηκε στους 44 βαθμούς και ισοβαθμεί με την ΑΕΚ (ενδεχομένως αύριο και με τον Παναθηναϊκό αν κερδίσει στο Αγρίνιο) και υποδέχεται την επόμενη αγωνιστική τον Ατρόμητο στο «Βικελίδης».