Βασικός ο Σιόβας στο τριπόντο ελπίδας της Ουέσκα επί της Γρανάδας

Σπουδαία εντός έδρας νίκη πέτυχε η Ουέσκα του Δημήτρη Σιόβα κόντρα στη Γρανάδα με σκορ 3-2, αναπτερώνοντας τις ελπίδες της για παραμονή στη La Liga.

Ο πρώην διεθνής στόπερ και πρώην παίκτης των ακαδημιών της Ξάνθης αλλά και των Πανιωνίου και Ολυμπιακού αγωνίστηκε καθόλη τη διάρκεια ως κεντρικό στόπερ της αμυντικής τριάδας.

Οι φιλοξενούμενοι με σκόρερ τον Κουίνα μπήκαν μπροστά στο σκορ μόλις στο 8ο λεπτό. Η Ουέσκα κέρδισε πέναλτι στο 16′, αλλά ο Μιρ δεν κατάφερε να το μετατρέψει σε γκολ!

Η ισοφάριση των αποφασισμένων γηπεδούχων, ήρθε στο 31′ με γκολ του Εσκρίτσε δίνοντας ελπίδες στην Ουέσκα. Οι οποίες μεγάλωσαν οκτώ λεπτά αργότερα, όταν ο Πουλίδο έκανε το 2-1 ολοκληρώνοντας την ανατροπή των γηπεδούχων. Μάλιστα πήγε με δύο γκολ πλεονέκτημα στην ανάπαυλα καθώς ο Φουλκιέρ στο 44′ με αυτογκόλ έκανε το 3-1 για τους γηπεδούχους.

Η Γρανάδα αντέδρασε στο 59′ και με τον Σόρο μείωσε σε 3-2. Η πίεση των φιλοξενούμενων δεν είχε αποτέλεσμα από εκεί και πέρα, ενώ στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σάντσεθ αποβλήθηκε με απ’ ευθείας κόκκινη και άφησε τη Γρανάδα με 10 παίκτες. Έτσι παρέμεινε το τελικό 3-2, που ασφαλώς δίνει άλλον αέρα στην Ουέσκα αναφορικά με την υπόθεση παραμονή.

Αυτό διότι παρά το γεγονός πως έμεινε τελευταία, έφτασε τους 19 βαθμούς κι απέχει πλέον μόλις 2 βαθμούς από τη σωτηρία και τη 17η Έϊμπαρ. Η Γρανάδα βρίσκεται στην 9η θέση με 30 βαθμούς.