Super League: Γλίτωσε την ήττα ο Παντελίδης από την ουραγό ΑΕΛ στο Περιστέρι – Απόντες Γούτας και Μπέρτος

Ισόπαλος αναδείχθηκε ο Ατρόμητος του πρώην τεχνικού του Πανθρακικού Σάββα Παντελίδη με την Λάρισα με 1-1, στον αγωνα με τον οποίο άνοιξε η αυλαία της 23ης αγωνιστικής της Super League.

O Σάββας Παντελίδης, που στερήθηκε τις υπηρεσίες του τιμωρημένου πρώην παίχτη της Ξάνθης Δημήτρη Γούτα, αγνοεί ακόμα την χαρά της νίκης με την νέα του ομάδα, αφού μετά από τρία παιχνίδια έχει δύο ήττε και μια ισοπαλία.

Η Λάρισα, για την οποία δεν αγωνίστηκε ο ξανθιώτης αμυντικός μανώλης Μπέρτος, ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκε στο 44′, αφού μετά από λάθος του τερματοφύλακα Μανδά ο Μπεν-Χατίρα έγινε κάτοχος της μπάλας, δεν μπόρεσε να πλασάρει σωστά, αλλά η μπάλα κατέληξε στον επερχόμενο Ακούνια που την έστειλε στην ανυπεράσπιστη εστία.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ οπισθοχώρησε και το πλήρωσε, αφού ο Αγκάγεφ, μετά από γύρισμα του Γκάλο, ισοφάρισε με συρτό σουτ από το ύψος του πέναλτι στο 76′. Στο τελευταίο τέταρτο, ο Ατρόμητος ήταν αυτός που έψαξε το νικητήριο γκολ, χωρίς να τα καταφέρει, με το τελικό 1-1 να παραμένει μέχρι το σφύριγμα της λήξης.