Μετά τον Γιαννίκογλου και ο Τάσος Φραγκούλης μετακόμισε στη Λιθουανία

Μετά τον έχων και θρακιώτικες ρίζες Μάκη Γιαννίκογλου που ανακοινώθηκε από τη Σούντοβα, ακόμη ένας ποδοσφαριστής με θητεία μάλιστα σε ομάδες της Θράκης θα ακολουθήσει το δρομολόγιο Ελλάδα-Λιθουανία.

Πρόκειται για τον 25χρονο ακραίο αμυντικό Τάσο Φραγκούλη, ο οποίος ύστερα από περίπου 1,5 χρόνο στον Νέστο Χρυσούπολης (συγκεκριμένα άνηκε στην ομάδα της Καβάλας από το καλοκαίρι του 2019), συμφώνησε με τη Βίλνιους, ομάδα της Β’ Κατηγορίας του Λιθουανικού ποδοσφαίρου, ανοίγοντας για πρώτη φορά τα φτερά του εκτός συνόρων.

Ο ποδοσφαιριστής, σε δηλώσεις του στη «Πρωϊνή» Καβάλας, τόνισε πως αποτέλεσε επιλογή του Ρώσου προπονητή της Βίλνιους Αντρέι Τσερνίσοφ, με τον οποίο ο Φραγκούλης είχε συνεργαστεί όταν αγωνιζόταν στη Σπάρτη. Η αποδοχή της πρότασης ήταν άμεση από την πλευρά του καθώς το γεγονός της αναστολής δραστηριότητας στο πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής δημιούργησε τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να αγωνιστεί για πρώτη φορά σε σύλλογο του εξωτερικού. Επίσης, ευχαρίστησε τον Νέστο καθώς δεν στάθηκε εμπόδιο για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Ο 25χρονος (γεννημένος στις 25/7/1995) Φραγκούλης, κατάγεται από την Καβάλα και αγωνίστηκε στις ακαδημίες του Πανθρακικού. Στον Νέστο βρίσκεται από το καλοκαίρι του 2019, στην τρίτη του θητεία στην ομάδα, ενώ επίσης έχει φορέσει τις φανέλες της Καβάλας, του Έβρου Σουφλίου, του Πανθρακικού και της Σπάρτης.