Έκλεισε πτήση τσάρτερ και πετάει στις 12:15 αυθημερόν από Θεσσαλονίκη για Ρόδο η Ξάνθη

Η ταλαιπωρία των παικτών και της αποστολής της Ξάνθης συνεχίζεται και προκειμένου να μην συνεχιστεί κι άλλο, η ΠΑΕ Ξάνθη προχώρησε σε μια κίνηση αν μη τι άλλο αντυπωσιακή για τα δεδομένα της κατηγορίας.

Συγκεκριμένα, ναύλωσε πτήση τσάρτερ για να πετάξει από την Θεσσαλονίκη κατευθείαν για την Ρόδο και να αποφύγει την ταλαιπωρία μετακίνησης στην Αθήνα και από εκεί για Ρόδο. Η τελευταία φορά που είχα ναυλωθεί πτήση τσάρτερ από την Ξάνθη ήταν πριν οκτώ χρόνια για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια της ομάδας με Λίνφιλντ στην Βόρεια Ιρλανδία και Στανταρ Λιέγης στο Βέλγιο.

Βάσει της ενημέρωσης που υπάρχει, η ομάδα θα πετάξει από το αεροδρόμιο Μακεδονία στις 12:15 απευθείας από την Ρόδο και αμέσως μετά την άφιξή της στο αεροδρόμιο Διαγόρας θα μεταβεί στο γήπεδο. Το αεροπλάνο θα περιμένει την ομάδα για να την φέρει πίσω στην Θεσσαλονίκη μετά τον αγώνα, ο οποίος είναι εξαιρετικά πιθανό όπως έχει αναφέρει το ThrakiSportS να αρχίσει με αυτά τα δεδομένα με καθυστέρηση μιας – μιαμισης ωρας.

Υπενθυμίζεται ότι πρόβλημα υπάρχει και με τους διαιτητές οι οποίοι, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα πετάξουν στις 13:00 από το “Ελευθέριος Βενιζέλος” για την Ρόδο. Τέλος, η ενημέρωση του ThrakiSportS από την Ρόδο αναφέρει ότι επικρατούν θυελλώδεις άνεμοι και όπως έχει αναφερθεί σε προηγούμενα άρθρα, τίθεται εν αμφιβόλω και η ασφαλής προσγείωση των αεροσκαφών στο νησί.