Τραγικά πράγματα! Πάει Θεσσαλονίκη η Ξάνθη για να πετάξει με 23 παίκτες το πρωί του αγώνα για Ρόδο

Το γεγονός ότι παρά την ενημέρωση της ΠΑΕ Ξάνθη, η Super League 2 δεν προχώρησε στην αναβολή του αγώνα με τον Διαγόρα στην Ρόδο υποχρεώνει την ομάδα να αναζητήσει τρόπο παρουσίας το μεσημέρι της Τετάρτης στο νησί των Δωδεκανήσων.

Εφόσον δεν υπάρχει αναβολή από την διοργανώτρια, οφείλει η Ξάνθη να εξαντλήσει κάθε μέσο να παραβρεθεί στο γήπεδο ώστε να μην θεωρηθεί δική της υπαιτιότητα η αναβολή. Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, το βράδυ της Τρίτης ελήφθη απόφαση να αναχωρήσει το πούλμαν με την αποστολή της ομάδας για την Θεσσαλονίκη.

Βάσει των πτήσεων που υπάρχουν, από εκεί (εφόσον δεν προκύψει άλλο πρόβλημα) θα πετάξει ξημερώματα για την Αθήνα και από εκεί με πρωινή πτήση για την Ρόδο, ώστε σχεδόν κατευθείαν από το αεροδρόμιο να πάει στο γήπεδο. Υπάρχει και το μεσημέρι μια απευθείας πτήση από Θεσσαλονίκη για Ρόδο που θα βόλευε εφόσον το ματς διεξαγόταν την Πέμπτη.

Το ζήτημα είναι ότι με βάση τις εκτιμήσεις της ΕΜΥ το πρωί της Τετάρτης στο Ανατολικό Αιγαίο θα υπάρχουν θυελλώδεις άνεμοι ακόμα και 10 μποφόρ. Και υπάρχει παράδοση που θέλει να μην προσγειώνονται πτήσεις στη Ρόδο με τόσο δυνατούς αέρηδες, ακόμα και αν μπορέσουν να αναχωρήσουν τα αεροπλάνα από την Θεσσαλονίκη και την Αθήνα.

Η ξανθιώτικη αποστολή μετά την ταλαιπωρία στην οποία υποβλήθηκε από την ακύρωση της πτήσης της από την Αλεξανδρούπολη για την Αθήνα, επέστρεψε στην Ξάνθη απ’ όπου και αναχώρησε την ίδια μέρα για την Θεσσαλονίκη, όπου θα διανυκτερεύσει για να πετάξει στη Ρόδο ανήμερα του αγώνα.

Ο Τόνι Πόποβιτς, μετά την ολοκλήρωση της τελευταίας προπόνησης, ανακοίνωσε την αποστολή για το 5ο εκτός έδρας παιχνίδι, η οποία απαρτίζεται από τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Ίτσο, Κέλαβα, Στάθης, Τσαμούρης, Παντελιάδης, Παπάζογλου Τ., Γκαρσία, Θυμιάνης, Πέτροβιτς, Τζούρμαν, Βέρκερ, Τάτος, Ντίνας, Τεσίγια, Σουλεϊμάν, Σχρόιεν, Σιατραβάνης, Βόλτερς, Μπριλάντε, Έμπερτ, Πόποβιτς, Καπνίδης, Μυστακίδης.