Γ’ Εθνική: «Ούτε μία από τις επτά ομάδες της Θράκης δεν θέλει να ξαναρχίσει το πρωτάθλημα»

Ούτε μία από τις επτά ομάδες της Θράκης που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής δεν επιθυμεί την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Αυτό αποκάλυψε με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Focus ο πρόεδρος του Αετού Οφρυνίου Νίκος Λαμπίδης (αριστερά στην φωτο από το Διδυμότειχο), ο οποίος και υπήρξε ο άνθρωπος που ηγήθηκε των αιτημάτων των παραγόντων του 1ου Ομίλου προς την ΕΠΟ πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

«Το 80% των προέδρων της Γ΄ Εθνικής, δεν θέλουν να ξαναρχίσει το πρωτάθλημα, δεν θέλουν και δεν έχουν να δώσουν χρήματα για παίκτες, τεστ κορονοϊού, διαιτησίες, μετακινήσεις. Δεν θέλουν! Κάναμε μια συγκέντρωση στην Καβάλα και συγκεντρώθηκαν οι πρόεδροι της Γ’ εθνικής του πρώτου ομίλου, φτιάξαμε και ένα viber για μεταξύ μας επικοινωνία, αλλά όταν τους ρώτησα μέσω αυτής της σύνδεσης εάν θέλουν να ξαναρχίσει το πρωτάθλημα και θα πρέπει να πιέσουμε, απάντησαν θετικά μόνο ο Ηρακλής, το Παραλίμνιο και ο Μ. Αλέξανδρος Ορφανίου, κανέναν άλλο δεν θυμάμαι. Αυτό συμβαίνει σε όλους τους προέδρους όλων των ομίλων», είπε ο Λαμπίδης.