Volley League: Εβρίτικη κόντρα για την κορυφή ανάμεσα σε Γκαρά και Ανδρεάδη! Το πρόγραμμα και η τηλεοπτική κάλυψη της 10ης αγωνιστικής

Συνεχίζεται την Κυριακή και την Δευτέρα η δράση της Volley League, με την 10η στροφή του πρωταθλήματος να περιλαμβάνει σημαντικές αναμετρήσεις και το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Φοίνικα Σύρου.

Χρονικά πρώτη η αναμέτρηση ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Φοίνικα Σύρου, με τις δύο ομάδες να συγκρούονται σε σύντομο χρονικό διάστημα φόντο την κορυφή του πρωταθλήματος. Η αναμέτρηση έχει και Εβρίτικο άρωμα, με την κόντρα ανάμεσα σε Δημήτρη Γκαρά και Ανδρέα Ανδρεάδη να ξεχωρίζει.

Δεύτερη αναμέτρηση αυτή ανάμεσα στον Μίλωνα του Άκη Δαρίδη απέναντι στον Παναθηναϊκό του Βασίλη Μούχλια, με τους “πράσινους” να θέλουν μόνο την νίκη σε ένα θεωρητικά μόνο εύκολο ματς.

Τελευταία αναμέτρηση την Δευτέρα, ανάμεσα στην Κηφισιά, του Γρηγόρη Κοντοστάθη και του Σταύρου Κασαμπαλή απέναντι στον ΟΦΗ του Σωκράτη Χαραλαμπίδη, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στο δεύτερο μισό της βαθμολογίας και να ψάχνουν βαθμολογική ανάσα.

Τέλος, η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Φίλιππο Βέροιας αναβλήθηκε λόγω των 13 κρουσμάτων COVID19 στην ομάδα της Ημαθίας.

Volley League – 10η αγωνιστική

ΚΥΡΙΑΚΗ 14/2, ΩΡΑ: 14.45, Βικέλας (ΕΡΤ SPORTS 5 ΕΡΤ FLIX): Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. – Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ

ΚΥΡΙΑΚΗ 14/2, ΩΡΑ: 16:00, Κλειστό Μίλωνα (Live Streaming): Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων – Παναθηναϊκός Α.Ο.

ΔΕΥΤΕΡΑ 15/2, ΩΡΑ: 18:00, Κηφισιάς (Live Streaming): Α.Ο.Π.Κηφισιάς – Ο.Φ.Η.

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ: Π.Α.Ο.Κ. – Α.Π.Σ.Φίλιππος Βέροιας