ΕΠΣ Έβρου: Νέα ομάδα μέσα στην καραντίνα φιλοδοξεί να φέρει την «Αναγέννηση» στην Αλεξανδρούπολη

Νέα ομάδα βρίσκεται στα σκαριά στην Αλεξανδρούπολη. Ο λόγος για την Αναγέννηση, που είναι πολύ πιθανό να πάρει σάρκα και οστά αμέσως μετά την λήξη της καραντίνας.

Πρόκειται για μια νέα προσπάθεια στον χώρο του γυναικείου ποδοσφαίρου. Προφανώς έρχεται να καλύψει το κενό που άφησε η διάλυση του ΑΟ Θράκης, μετά την συγχώνευσή του με την Ενωση Ανθειας Αρίστεινου για την δημιουργία της Αλεξανδρούπολης FC.

Υπενθυμίζεται πάντως ότι η Αλεξανδρούπολη διαθέτει ήδη γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα, τον Ποντιακό που διαθέτει και γυναικείο τμήμα, ενώ φέτος δραστηριοποιήθηκε και ομάδα στο Σουφλί. Η νέα ομάδα θα αποτελεί μέλος της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Εβρου.

Σε ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο με το έμβλημα της νέας υπό ίδρυση ομάδας Αναγέννηση Αλεξανδρούπολης, αναφέρονται τα εξής:

Είμαστε μια παρέα από γονείς και φίλους που αγαπάμε το γυναικείο ποδόσφαιρο και γ΄ αυτό αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μια νέα ποδοσφαιρική ομάδα γυναικών. Παρά τα αυστηρά μέτρα ενάντια στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, λόγω του covid 19, εμείς κοιτάμε το μέλλον με αισιοδοξία. Επιλέγουμε να στηρίξουμε το γυναικείο ποδόσφαιρο ώστε να φτάσει εκεί που του αξίζει (κορυφή).