«Πολύ δύσκολο από εδώ και πέρα το πρωτάθλημα, αξίζαμε τη νίκη στην Άρτα» ανέφερε ο Τόνι Πόποβιτς

Ο τεχνικός της Ξάνθης Τόνι Πόποβιτς μίλησε αμέσως μετά την λήξη του νικηφόρου αγώνα στην Άρτα στο artagoal για τις δυσκολίες τις αναμέτρησης μετά από ένα κουραστικό ταξίδι σε κακό αγωνιστικό χώρο και έδωσε το σήμα για την επόμενη νίκη με αντίπαλο τα Τρίκαλα.

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όχι μόνο για τον αντίπαλο, αλλά δύσκολο και για τον αγωνιστικό χώρο. Δεν ήταν εύκολο να παίξεις μπάλα σε αυτό το γήπεδο. Ξέραμε ότι το παιχνίδι θα έχει δυσκολίες. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί και μπορούσαμε να είμαστε μπροστά με 0-1 ή 0-2. Το πιο σημαντικό είναι πως δεν χάσαμε το μυαλό μας και στο τέλος πήραμε αυτό που αξίζαμε απόλυτα», είπε αρχικά ο Πόποβιτς.

Τί σημαίνει αυτή η νίκη για την Ξάνθη; Ο κοουτς της ομάδας απάντησε: «Ήταν μια δύσκολη νίκη μετά από ένα κουραστικό ταξίδι. Το θετικό είναι πως οι παίχτες δούλεψαν ενωμένοι για να πάρουν το αποτέλεσμα».

Τέλος σε ερώτημα για το πως βλέπει το πρωτάθλημα από εδώ και πέρα, ο Τόνι Πόποβιτς απάντησε: «Ξέρουμε πως από εδώ και πέρα θα είναι πολύ δύσκολο το πρωτάθλημα. Είμαστε χαρούμενοι για την νίκη, αλλά μόνο μέχρι το πρωί. Μετά πρέπει να σκεφτούμε και να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι με τα Τρίκαλα».